چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸
بیست‌و‌سومین نمایشگاه چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته در یک نگاه

بیست و سومین نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته‌بندی و صنایع وابسته امروز (8 دی‌ماه) به‌کار خود پایان می‌‌دهد. در گزارش پیش‌رو، به تفاوت‌های این دوره از نمایشگاه چاپ نسبت به دوره‌های گذشته اشاره شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نمایشگا چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته هر سال از نظر کمی و کیفی با رشد قابل توجهی برگزار می‌شود. از سویی دیگر اضافه کردن متراژ غرفه‌ها از سوی شرکت‌کنندگان در هر سال نشان می‌دهد تجربه برگزاری این نمایشگاه، هر سال رویدادی موفقی بوده است.
 
نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته در بیست و سومین دوره خود، صبح یکشنبه (5 دی‌ماه) با حضور سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، محمودرضا برازش، مدیرکل اداره چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برزین ضرغامی، رئیس اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران، احمد ابوالحسنی، رئیس نمایشگاه، محمد بیطرفان، رئیس انجمن علمی و فناوری چاپ، محمدحسن فکری، مشاور مدیرکل اداره چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و منصوری، مدیرعامل شرکت سهامی چاپ و انتشارات بانک ملی و جمعی دیگران از کارشناسان و اساتید حوزه چاپ و چاپخانه‌داران افتتاح شد.
 
ساعت بازدید نمایشگاه از 8 و 30 دقیقه تا 16 و 30 دقیقه بود. امسال نسبت به سال گذشته، تعداد غرفه‌ها با رشد 20 درصدی مواجه بودند. 200 نماینده از کشورهای چین، آلمان، تایوان، هند ،ایتالیا ، ژاپن و سویئس در بخش بین الملل نمایشگاه حضور داشتند.
 
در این دوره از نمایشگاه چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته، سالن ویژه‌ای برای نمایش مستقیم و زنده چاپ و ماشین‌آلات درنظر گرفته شد.
 
کارگاه آموزشی لمینت ساختن جعبه و مراحل تکمیل کردن کارتن‌ها، تولید سلیفون، سلیفون حرارتی و بسته‌بندی، بسته‌بندی آینده صنعت چاپ در ایران و سایر کشورها، در این نمایشگاه برگزار شد. همچنین کارگاه‌های آموزشی در بخش دیجتال شامل (مرکب مواد غذایی و مرکب روی پارچه) برپا شدند که کارشناسان انگلیسی در آن به آموزش پرداختند.


 
 
تنها تفاوت امسال با سال گذشته در بخش بین‌الملل، حضور کشور ترکیه است. دلیل اصلی ورود ترکیه به این بخش، مبحث بسته‌بندی بود، اما امسال به دلیل اختلاف این کشور با روسیه و این‌که مواد غذایی از طریق دستگاه‌ها در ایران بسته‌بندی می‌شوند، این بخش سخت‌گیری‌هایی را  اعمال کرده و با وجود داشتن غرفه 600 تا 700 مترمربعی ترکیه در نمایشگاه چاپ سال گذشته، امسال متراژ غرفه این کشور بسیار کمتر شده بود.
 
به گفته احمد ابوالحسنی، مدیر بیست و سومین نمایشگاه چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته، قرار است صنف چاپ بعد از برپایی نمایشگاه چاپ، جلسه‌ای با سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته باشند تا راهکارهایی برای پیشگیری از ورود کالاهای چاپی بی‌رویه به‌ویژه کالاهایی که توان تولید داخلی آن‌ها وجود دارد، اندیشیده شود.
 
محمودرضا برازش، مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز درباره وضعیت صنعت چاپ کشور چنین بیان کرده است: «اتحاد و همدلی تشکل‌ها صنعت چاپ در این سال‌ها بیشتر شده است و این رویداد (نمایشگاه چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته) از نظر داخلی و بین‌المللی باعث ارتقا این صنعت می‌‌شود. ماشین‌آلات متعددی در بخش چاپ و مواد اولیه در نمایشگاه ارائه شد، شرکت‌هایی مانند کارخانجات اترک؛ پارس و دیگر تولیدکنندگان در حوزه‌های مختلف فعال بودند، این روند نویدی است که صنعت چاپ از حالت رکود خارج شده و به حالت تحرک رسیده است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها