لیلا جعفری، خالق این اثر، ضمن ابراز خرسندی از حضور در میان کودکان و نوجوانان، در پاسخ به سوالات اعضا شرح مختصری از حضور خود در عرصه ادبیات و شعر کودک ارائه داد.
در ادامه اعضای کودک به نقد ظاهری و محتوای این اشعار پرداختند و درباره استفاده از عناصر مرتبط با مفاهیم رضوی و نشانههای شعری در اشعار صحبت کردند.
نقد درباره تصاویر بصری و طرح جلد کتاب، مفاهیم و تصاویر ارائه شده در اشعار، الهام از واقعیت و کاربرد تخیل در کتاب از جمله صحبتهای مطرح شده در نشست تخصصی نقد کتاب «زائر بهار» بود.
کارشناس روابط عمومی ادارهکل روابط عمومی کانون استان چهارمحال و بختیاری در توضیح علت سرودن این اشعار گفت: اشعار آیینی جزو اشعاری هستند که علاقهی زیادی به سرودن آنها داشته و ظرف مناسبی برای ارائه اعتقادات و زیباییهای فرهنگ دینی و مذهبی بهشمار میآیند.
وی در ادامه اعضا را به تفکر و دریافت خوب از پیرامون خود دعوت کرد و افزود: حواس پنجگانه ما مسیر دریافت و ادراک انسان از جهان هستند و با دعوت کودکان و نوجوانان به آشتی با طبیعت و بهرهمندی از فضاهای طبیعی موجود در اطرافشان از آنان خواست تا این حواس را در خود تقویت کنند تا بتوانند دریافتهای خوبی از جهان داشته باشند و در ادامه آن را با قدرت تفکر نامحدود خود همراه کرده و در رفتارها، نوشتهها و افکار خود بهکار بندند.
جعفری با تاکید بر ذخیره زیباییهای طبیعت در ذهن بیان کرد: اندوختههای عینی و ذهنی از طبیعت میتوانند ظرف بسیار خلاق و زیبایی برای نوشتن شعر یا داستان باشند.
گفتنی است که این برنامه با حضور 100 عضو کودک، مربیان کانون و معلمان مدارس در مرکز فرهنگی هنری باباحیدر برگزار شد.
نظر شما