شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳
امضای تفاهم‌نامه مشترک همکاری بین دانشگاه پیام‌نور و فرهنگستان زبان و ادب فارسی

تفاهم‌نامه همکاری بین روسای دانشگاه پیام‌‌نور و فرهگستان زبان و ادب فارسی با هدف بررسی تولید انواع کتاب و نرم‌افزار به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اعلام آمادگی کامل دانشگاه پیام‌نور در ارائه خدمات به فارسی‌آموزان خارجی با اشاره به تاسیس مرکز آموزش زبان فارسی امضا شد.

دکتر رستمی ابوسعیدی، رئیس دانشگاه پیام‌نور گفت: آموزش دوره‌های کوتاه مدت در قالب آموزش‌های الکترونیک و مبتنی بر فناوری اطلاعات، برگزاری تورهای کوتاه مدت حضوری داوطلبان در این مرکز و نیز سراسر کشور به لحاظ زیرساخت‌های موجود در دانشگاه پیام نور، ایجاد امکان اشتغال به تحصیل فارسی‌آموزان در دانشگاه پیام‌نور به‌عنوان دانشجو، آماده‌سازی محتواهای آموزشی دانشگاه به زبان‌های مختلف برای ارائه در اقصی نقاط دنیا و امکاناتی نظیر لابراتوار، کتابخانه، اتاق‌های بحث و گفت‌و‌گو، سلف سرویس و خوابگاه اسکان موقت در مرکز آموزش زبان فارسی، از جمله خدمات دانشگاه پیام‌نور به متقاضیان آموزش زبان فارسی است.

رئیس دانشگاه کتاب‌محور کشور همچنین از افزایش جذب دانشجو در دانشگاه پیام‌نور خبر داد.   
 
حدادعادل نیز در این نشست با اشاره به برنامه بنیاد سعدی برای تولید نرم‌افزار و کتاب در حوزه آموزش زبان فارسی ‌بر لزوم توجه به سیاستگذاری دقیق برای اجرای شیوه‌ای مناسب با شرایط کشورها، تولید انواع نرم‌افزارهای آموزشی تاکید کرد.
 
نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام‌نور و فرهنگستان زبان ادب فارسی و بنیاد سعدی شنبه (24 مهر‌ماه) با حضور دکتر حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی، دکتر رستمی ابوسعیدی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی و معاونان و مدیران برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها