22 مهرماه؛ زادروز جواد مجابی
تبهای مکرر نویسنده در 76سالگی/ جواد مجابی از کارهای در دست انتشارش گفت
جواد مجابی از نوشتن رمان «تبانه» به معنی تبهای مکرر در آستانه 76 سالگی اش خبر داد و از کارهای فراوان در دست انتشارش گفت.
نویسنده رمان «شب ملخ» افزود: در حال حاضر تحریر نخست رمان «تبانهها» را نیز به پایان بردهام. «تبانهها» واژهای است که من آن را برساختهام و به معنی تبهای مکرر است. این کتاب را نیز تا چند وقت دیگر به ناشر میدهم. در واقع امسال عمده وقتم روی نوشتن این رمان گذشت.
شاعر مجموعه شعر «شعر بلند تأمل» افزود: «تاریخ طنز ادبی ایران» که 10 سال پیش آن را نوشتهام در حال حروفچینی است و از سوی نشر ثالث راهی بازار کتاب خواهد شد. این کتاب اثری است که طنز و شوخیهای ایران را در گذشته و امروز مطرح میکند و حتی قدیمیترین طنزها را به میان میآورد. این دو کتاب حاصل سالها فعالیت و کار مستمر شبانهروزی من است که امروز به صورت کتاب درخواهد آمد. هر کدام از این کتاب ها هم بالغ بر هزار صفحه است.
نویسنده داستان «در خلوت جازموریان» اضافه کرد: مجموعه شعر دیگری با نام «شعر 26» در دست انتشار دارم که نیمی از آن چاپ شده و نیمی دیگر در هیچ نشریه و کتابی به چاپ نرسیده است. علاوه بر اینها، چند کتاب شعر و داستان دیگر دارم که احتمال میدهم پاییز و زمستان امسال راهی بازار کتاب شود. دو جلد از مجموعه داستانهای کوتاهم را انتشارات نگاه راهی بازار کتاب خواهد کرد و کتاب «نیشخند ایرانی» که قبلاً در یک جلد انتشار یافت در پنج جلد راهی بازار خواهد شد. همچنین نشر افراز نمایشنامهای از من در دست انتشار دارد. نام این نمایشنامه «شبح سدوم» است که سال 1356 یکبار چاپ شد. این کتاب امسال با حذف برخی موارد به ویترین کتابفروشی ها راه خواهد یافت.
مجابي متولد 22 مهرماه 1318 قزوين، نويسنده، شاعر، نقاش و روزنامهنگار است.
كتابهای «من و ايوب و غروب»، «كتيبه»، «ديوساران»، «از دل به كاغذ»، «قصه روشن» و «كتيبه و ايوب» در حوزه داستان كوتاه، «شهربندان»، «شب ملخ»، «موميايي»، «فردوس مشرقی»، «عبور از باغ قرمز»، «برجهای خاموش»، «لطفا درب را ببنديد»، «باغ گمشده» و «يكی و آن ديگری» در حوزه رمان و «شبح سدوم»، «روزگار عقل سرخ» از آثار اين نويسنده هستند.
از ديگر آثار مجابی میتوان به نامهای «چندنمايشنامه» در حوزه نمايشنامه، فيلمنامه «ديوانگان بر ساحل»، سفرنامه «ای قوم به حج رفته»، «شناختنامه احمد شاملو»، «شناختنامه ساعدی»، «سخن در حلقه زنجير»، «سايه دست» و «آينه بامداد» در حوزه مقاله و مجموعه شعرهای «فصلی برای تو»، «زوبينی بر قلب پاييز»، «پرواز در مه»، «بر بام بم»، «سفرهای ملاح رويا»، «پوپكانه»، «شعرهای من و پوپك»، «دری به شادخويي»، «سالهای شاعرانه» و «شعر بلند تامل» اشاره كرد.
نظر شما