چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸
هیچگونه محدودیتی در زمینه انتشارات میراث فرهنگی نداریم

سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، امروز چهارشنبه همزمان با افتتاح فروشگاه محصولات فرهنگی این پژوهشگاه تصریح کرد که با وجود برخی مشکلات مالی هیچگونه محدودیتی در انتشار کتاب‌های مربوط به میراث فرهنگی نداریم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، فروشگاه محصولات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری چهارشنبه 7 مردادماه با حضور علیرضا تابش، مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی، پروین ثقه‌الاسلام مدیر کاخ گلستان ، جبرییل نوکنده رییس موزه ملی ، سمیه محبی رییس موزه آبگینه، سیف ا... جلیلی رییس موزه علوم و فناوری ، شهرزاد امین شیرازی رییس موزه فرش ، رییسان پژوهشکده های پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ،پژوهشگران ومدیران پژوهشگاه  حضور داشتند.


سید محمد بهشتی گفت: یکی از مهمترین محصولات پژوهشگاه، انتشارات حاصل از پژوهش‌ها و فعالیت‌های همکاران در پژوهشکده‌های مختلف است.

وی با اشاره به مشکلات گذشته برای دسترسی به انتشارات سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پژوهشگاه افزود: این دسترسی با راه‌اندازی این فروشگاه و فروشگاه مجازی محصولات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، سهل و آسان می‌شود.

بهشتی خاطرنشان کرد: پیش‌تر از این به پژوهشکده‌ها و همکارانی که برای رونق بخشیدن به انتشارات سازمان تلاش می‌کنند اعلام کرده‌ام که ممکن است در همه زمینه‌ها مشکلات و محدودیت‌های مالی داشته باشیم اما در زمینه انتشارات هیچ محدودیتی نداریم.

وی ادامه داد: بنابراین هیچ بهانه‌ای برای منتشر نساختن حاصل پژوهش‌های صورت گرفته در پژوهشکده‌های مختلف نداریم.

رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری افزود: انتشارات پژوهشگاه در کنار کتاب، نشریات مختلفی را هم به چاپ می‌رساند که برخی تازه مجوز گرفته‌اند و تعدادی نیز که چاپشان در گذشته متوقف شده بود از سر گرفته شده است.

بهشتی چاپ 16 عنوان کتاب در سال توسط انتشارات پژوهشگاه را ناچیز دانست و از ریاست پژوهشکده‌ها خواست که با تلاش خود این تعداد را افزایش دهند.

وی تأکید کرد: از این طریق می‌توانیم فعالیت خودمان را در منظر عموم گذاشته و آن را در دسترس  پژوهشگرانی قرار دهیم که در حوزه‌های مرتبط با میراث فرهنگی در خارج از پژوهشگاه فعالیت می‌کنند.

بهشتی انتشار پژوهش‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف پژوهشگاه را کمک به رونق فعالیت‌های علمی در رشته‌های مرتبط با میراث فرهنگی دانست.

ملیحه مهدی‌آبادی، مدیر مرکز کتابخانه و اسناد پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز در سخنانی گفت: دراین فروشگاه 150 عنوان کتاب در حوزه‌های باستان‌شناسی، گردشگری، حفاظت و مرمت، مردم شناسی، معماری و... به نمایش در آمده و در معرض فروش گذاشته شده است.

به گفته وی، انتشارات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشکری امسال 16 عنوان کتاب را به چاپ رسانده، 5جلد دیگر زیر چاپ دارد و 19 عنوان کتاب دیگر نیز در اولویت آن قرار دارد.

مهدی‌آبادی با اشاره به افتتاح همزمان فروشگاه الکترونیک انتشارات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری تصریح کرد که دوستداران انتشارات پژوهشگاه می‌توانند با ورود به سایت richtbook.ir کتاب‌های مورد نظر را خریداری کنند تا در منزل تحویل آنها شود.

به گفته وی، فروشگاه محصولات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری واقع در خیابان سی تیر همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 9 تا 17 آماده خدمت رسانی به عموم است.

مهدی‌آبادی تصریح کرد که محصولات این فروشگاه از امروز به مدت یک هفته با تخفیف ویژه ارایه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها