کتابی که در مواجهه با گلایههای متقابل پدران و فرزندان کاربرد دارد / شرح نامه علی(ع) به فرزندش در «آموزههای علوی در جایگاه پدری»
کتاب «آموزههای علوی در جایگاه پدری» به چاپ رسید. در این کتاب نامه 31 نهجالبلاغه در 26 بخش شرح داده شده است. حجتالاسلام ایمانی یامچی، مؤلف اثر میگوید: کسانی که برای جوانها فعالیت میکنند و با گلایه آنها نسبت به پدرانشان و یا گلایه پدرها از فرزندانشان مواجه هستند، میتوانند این کتاب را به عنوان منبعی مطالعاتی مورد استفاده قرار دهند.
حجتالاسلام ایمانی یامچی درباره میزان اعتبار سند نامه 31 نهجالبلاغه گفت: این نامه منحصر به نهجالبلاغه نیست. در مجامع روایی و کتابهای تاریخ و سیره امام علی (ع) و سیره امام حسن (ع) به صورت جداگانه آمده است. این نامه در ردیف نامههایی قرار میگیرد که استناد آن به امیرالمؤمنین(ع) ثابت شده است و به همین دلیل علمای بسیاری از منظرهای مختلف به موضوع پرداختهاند. بنابراین از نظر سندی هیچ مشکلی ندارد و سند آن از جمله صحیحترین سندهای نامههای حضرت علی (ع) به شمار میرود.
این مؤلف چینش مطالب کتاب را به صورت موضوعی عنوان کرد و توضیح داد: محتوای این کتاب طی 26 هفته تدریس شده است. این مطالب بعد از پیادهسازی، تلخیص و به صورت جزوه منتشر شد. اینجزوهها برای تبدیل به کتاب دوباره خلاصه شدند. با توجه به بار علمی، سیرهای و حدیثی این موضوع، نزدیک به دو سال نگارش و چاپ آن به طول انجامید.
او با اشاره به این نکته که کتاب «آموزههای علوی در جایگاه پدری» برای پایه چهارم طلاب حوزه خواهران و برادران میتواند واحد درسی شود، اظهار کرد: کسانی که برای جوانها فعالیت میکنند و با گلایه آنها نسبت به پدرانشان یا گلایه پدرها از فرزندانشان مواجه هستند، میتوانند این کتاب را به عنوان منبعی مطالعاتی مورد استفاده قرار دهند.
حجتالاسلام ایمانی یامچی افزود: در جمع دانشگاهیان هم این کتاب میتواند به بسیاری از شبهههای احتمالی جوانان در این زمینه پاسخ بدهد.
«آموزههای علوی در جایگاه پدری» نوشته حجتالاسلام دکتر حسین ایمانی یامچی در قطع وزیری، شمارگان هزار نسخه به بهای 15هزار تومان به همت اعضای تحریریه هیات فاطمه زهرا(س) ائلی گلی تبریز تدوین و توسط انتشارات «یاس نبی» منتشر شده است.
نظر شما