یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
روایتی اجتماعی با «زندگی در بلور‌های نمک»

لیلا جعفری نویسنده کتاب «زندگی در بلور‌های نمک» گفت: نگارش رمان در حوزه دفاع مقدس کار نویسنده‌ای است که تجربه‌ها و اطلاعات نظامی داشته باشد. نگاه من در این کتاب صرفا اجتماعی است و گمان نمی‌کنم هر اثری را که به جنگ تحمیلی پرداخته باشد بتوان کتابی در دسته دفاع مقدس دانست.

لیلا جعفری در گفت‌و گو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) از انتشار کتاب «زندگی در بلور‌های نمک» خبر داد و اظهار کرد: این کتاب دو داستان موازی درباره خلبان والی اویسی را در بر دارد. داستان نخست بر محور زندگی امروز وی به عنوان خلبانی با سابقه درخشان در جنگ تحمیلی است و داستان دیگر کتاب بر محور نقش او در تغییر مثبت زندگی بانویی است که همسرش را در جنگ تحمیلی از دست داد.

وی ادامه داد: در تالیف این کتاب برایم پرداختن به نحوه بهره‌مندی جامعه از تجربیات ارزشمند یک خلبان با سابقه اهمیت داشت. پرداختن به حوزه دفاع مقدس کار نویسنده‌ای است که تجربه‌ها و اطلاعات نظامی داشته باشد. نگاه من صرفا اجتماعی است و گمان نمی‌کنم هر اثری را که به جنگ تحمیلی پرداخته باشد بتوان کتابی در دسته دفاع مقدس دانست.

جعفری «زندگی در بلور‌های نمک» را اثری معرفی کرد که بخش‌هایی از رخداد‌های جنگ تحمیلی ‌هم در آن گنجانده شده است و افزود: داستان این کتاب که 12 بخش دارد، از زمان خانه‌تکانی شب عید آغاز می‌شود.

نگارنده «روز تاریک» گفت: کتاب «زندگی در بلور‌های نمک» را انتشارات آجا در قطع رقعی و 248 صفحه منتشر کرده است. گاهی طراحی‌های جلد به گونه‌ای است که نمی‌تواند محتوای کتاب را به ذهن مخاطب منتقل کند.

وی افزود: «زندگی در بلور‌های نمک» اثری است که به سرگذشت و کیفیت زندگی افراد نگاه اجتماعی دارد. علاقه‌ای به توضیح دادن جنگ برای مخاطبانم ندارم و در هیچ یک از آثارم چنین ننوشته‌ام.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها