اين كتاب حاوي 10 مقاله از انديشمندان استراليايي در خصوص انقلاب اسلامي است. مقالات منتشر شده در اين كتاب عبارتند از: «دستاوردهای چشمگیر ایران در سیوشش سال گذشته» از عبدالحسین وهاجی، سفير ایران در استراليا، «ایران؛ سیری در جمهوری اسلامی» از پروفسور امین صیقل، استاد دانشگاه و ريیس مرکز اسلام و عرب دانشگاه ملی استرالیا، «درسهایی از انقلاب اسلامی ایران» از پروفسور تیم اندرسون، استاد علوم سیاسی در دانشگاه سیدنی، «امام خمینی از دیدگاه یک تازهمسلمان» از زینب تیلور رضوی، مدیر و آموزگار مدرسه، «تأثیرات انقلاب اسلامی ایران» از عباس میرزا، روزنامهنگار و فعال صلح، «نهضت امام خمینی و تشکیل حکومت اسلامی در ایران» از شیخ نامی فرحت العاملی، روحانی، «انقلاب اسلامی ایران در 36 سال و تأثیر آن در جهان» از حسین دیرانی، فعال سیاسی، «انقلاب اسلامی برهم زننده معادلات سیاسی و استراتژیک منطقه» از شیخ میکائیل غانم، نماینده مفتی اعظم علویون در سیدنی، «پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت جمهوری اسلامی در ایران» از شیخ احمد حسن الجینیدی، رهبر علویون در سیدنی و «امام خمینی و مهاتما گاندی؛ انعکاس اصل عدم خشونت در رهبری» از جابر مصطفی، روزنامهنگار.
همچنين بايد عنوان كرد كه مقدمه اين كتاب به قلم محسن ابوطالبی، رایزن فرهنگی كشورمان در استراليا نگارش شده است. ابوطالبي در مقدمه این کتاب سعی در معرفی دیدگاه امام خمینی (ره) نسبت به جامعه و بشر دارد و خیر و صلاح، کرامت انسانی و نجات او را محور اصلی و یکی از اهداف تشکیل حکومت توسط امام خمینی (ره) بیان میکند. وی در اين مقدمه با اشاره به دیدگاه امام (ره) نسبت به اسلام به عنوان راه نجات جهانیان هدف از تشکیل حکومت اسلامی را فلاح بشریت میداند.
وی همچنین در مقدمه اين كتاب مينويسد: «امام (ره) ثابت کرد که دین اسلام با گذشت زمان و توسعه تکنولوژی به پایان راه خود نرسیده؛ بلکه هماکنون به عنوان مهمترین راه نجات بشریت مطرح است.»
ابوطالبي به تأثیر افکار امام خمینی (ره) در جامعه مسلمانان و جهان ميپردازد در پایان گفته مقام معظم رهبری را در خصوص امام راحل (ره) ميآورد که «شخصیتی آنچنان بزرگ بود که در میان بزرگان و رهبران جهان و تاریخ به جز انبیای الهی و اولیای معصومین (ع) به دشواری میتوان کسی را با این ابعاد و خصوصیات تصور کرد.»
نظر شما