چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۱
«در را باز کنید» منوچهر اکبرلو وارد بازار نشر شد

کتاب نمایشنامه «در را باز کنید»تالیف منوچهر اکبرلو با تصویرگری هدی عظیمی از سوی انتشارات سروش برای کودکان و نوجوانان روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش، کتاب نمایشنامه «در را باز کنید» با زبانی ساده ماجرای پسری به نام علی را روایت می کند. علی علاقه زیادی به ورزش کشتی دارد و آمادگی بدنی خوبی هم برای این ورزش دارد. او در ذهن خود قهرمانی در مسابقات کشتی را می پروراند اما از طرف پدر خود در فشار است که به جای ورزش کردن درس بخواند تا مانند پوریا پسر پرویز خان باعث سربلندی خانواده شود. بعد از کلی ماجراهای جذاب بالاخره علی راه حلی برای مشکل خود پیدا می کند.

این کتاب مانند دو کتاب اخیر منوچهر اکبرلو با زبانی ساده و به سبک نمایشنامه به رشته تحریر درآمده است و کودکان و نوجوانان را با هنر نمایشنامه نویسی آشنا می کند، ضمن آنکه علاقمندان و به ویژه دانش آموزان می توانند از روی این کتاب ها، نمایش های جذابی را در مدارس خود اجرا کنند.

چاپ نخست کتاب «در را باز کنید» در 32 صفحه تمام رنگی، کاغذ گلاسه، شمارگان یک هزار نسخه و با قیمت 40000 ریال از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار کودکان و نوجوانان علاقمند به نمایشنامه نویسی قرار گرفته است.  

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها