دکتر حسن روحانی در این مراسم اظهار کرد: از اصحاب فرهنگ میخواهم این پرچم افتخار را همواره در اهتزاز نگه دارند، به گونهای که همه جهان ما را به عنوان ملت فرهنگدوست بشناسند.
رییس جمهوری در مراسم دیدار با اهالی هنر و قلم از اختلاف صاحبان قدرت و اهالی فرهنگ در سالهای گذشته نیز سخن گفت و تصریح کرد که بهتر است اهالی فرهنگ و مسئولان فرهنگی هر دو پشت سر جامعه قرار گیرند و همگی با زبان و با عمل به ملت بگویند که صاحبان قدرت و صاحبان فرهنگ و هنر هر دو خادمان شما هستند.
جلال و پروین با خانه کتاب خداحافظی کردند
شنبه هفته گذشته، نشست رسانهای بازنگری جوایز فرهنگی حوزه کتاب با حضور محمدرضا وصفی، دبیر این کارگروه در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب در تهران برگزار شد.
براساس این گزارش، شورای تخصصی بررسی و بازنگری جوايز کتاب پشنهادهای خود را به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه کرد که در این راستا برگزاری جوایز جلال آلاحمد و پروین اعتصامی که پیش از این با مشارکت موسسه فرهنگی خانه کتاب و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برگزار میشد، به بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان تفویض شد.
همچنین جایزه مستقل کتاب فصل هم با تصمیم این شورا حذف و با ادامه کار داوری این آثار، کتابهای برگزیده هر فصل در جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شرکت میکنند. جایزه گام اول، جشنواره نقد کتاب و جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی هم بنا بر صلاحدید این شورا همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند.
عصر داستان و ماجرای انتشار کتاب علی موذنی
«عصر داستان» ناشر کتاب «دوازدهم» که اثری است با موضوع ظهور امام زمان (عج)، به دنبال حواشی به وجود آمده پیرامون این کتاب، اعلام کرد که نسخه منتشر شده از کتاب، با نسخه نهایی که برای اخذ مجوز به وزارت ارشاد ارائه شده، در مواردی خاص که البته قابلاعتنا بوده تفاوت دارد و این موضوع تاکنون برای این انتشارات هم مشخص نبود. همچنین هیات رسیدگی به تخلفات ناشران مدعی است نسخه منتشر شده رمان «دوازدهم» نوشته علی موذنی که از سوی انتشارات عصر داستان چاپ شده با نسخه نهایی آن تفاوتهای زیادی دارد.
انتشارات عصر داستان با نظارت بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان فعالیت میکند.
نظر شما