عباسی همچنین افزود: رهبر انقلاب تأکید دارند که کتاب آنچنان باید در زندگی مردم مهم باشد که مردم در صف نان و اتوبوس نیز خواندن آن را فراموش نکنند. بانوان خانهدار نیز باید کتابخوانی را در برنامههای روزمره خود قرار دهند و به کودکان خود از همان اوان کودکی، کتاب خواندن را بیاموزند. علت هم این است که هیچ چیز جای کتاب را نمیگیرد و کتاب یک کالای بدون جایگزین است. کتاب غذای روح است و همانطور که در مورد خوردن، سعی میکنیم بهترین غذا را بخوریم، باید در مورد کتاب هم تلاش کنیم بهترین کتاب را بخوانیم.
وی در ادامه به دیدگاههای رهبر انقلاب در زمینه لزوم گسترش فرهنگ کتابخوانی از طریق برگزاری و توسعه نمایشگاههای کتاب اشاره کرد و اظهار داشت: ایشان، به مسئولان و متولیان تأکید کردهاند که برای گسترش فرهنگ کتابخوانی به این ایام برگزاری نمایشگاههای کتاب اکتفا نکنید بلکه چنین نمایشگاههایی را به صورت ماهانه، هفتگی و در استانها و شهرستانهای مختلف برگزار کنید.
گردآورنده کتاب «بهار کتاب»، تیراژ این کتاب را 10 هزار نسخه در چاپ اولیه عنوان کرد که تا به امروز در نمایشگاه بیست و هفتم ارائه شده و فروش خوبی داشته است. روح الله عباسی، نویسندگی و تألیف 40 عنوان کتاب را تاکنون در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده که از آن جمله میتوان به آثاری چون «رویکرد الغدیر به تحریف»، «البکاء الحسین» و «بازگشت به اسلام؛ ماهیت بیداری» اشاره کرد.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 20 اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) برپاست.
نظر شما