این ناشر تخصصی، که طی پنج سال فعالیت خود، 400 عنوان کتاب را منتشر کرده است، اظهار کرد: یکی از دغدغههای من و سایر دانشجویان در مدت دانشجویی و تحصیل، پیدا کردن کتابهای مرجع و دانشگاهی برای مطالعه بود، شاید همین دغدغه باعث شد که به تاسیس این انتشارات اقدام کنیم.
کتابهایی برای مخاطبان خاص
این عضو هیات علمی دانشگاه در رشته علوم اجتماعی در پاسخ به سوالی درباه بازخورد کتاب های این ناشر در میان نخبگان دانشگاهی گفت: برخی از کتابها مانند «مفاخر جامعه شناسی ایران» که به بررسی زندگی و آثار بزرگان این علم مانند دکتر توسلی و دکتر آزاد ارمکی پرداخته است، خریدار چندانی نخواهد داشت اما این کتابها حاصل ذوق و ادای دین شاگردان به استادان است که البته اهالی فرهنگ بهطور یقین آن را در نظر خواهند داشت.
اسلامی، از چاپ 50 عنوان کتاب جدید و عرضه آنها در نمایشگاه بیست و هفتم خبر داد و گفت: سعی ما در تاسیس این انتشارات با این مشخصهها جمع کردن دانشجویان این رشته، در یک مکان و پاتوق فرهنگی و علمی است.
نخستین درس جامعهشناسی در نمایشگاه
وی یکی از جالبترین کتابهای عرضه شده در نمایشگاه امسال را کتاب «نخستین درسهای جامعهشناسی ایران» دانست و افزود: این کتاب جزوه تدریس دکتر غلامحسین صدیقی، بنیانگذار جامعهشناسی در ایران است که بهطور مرتب از سوی دانشجوی وی، دکتر هما زنجانیزاده در سر کلاس این استاد یادداشت برداری شده و صاحب جزوه نیز آن را برای انتشار در اختیار انتشاراتی قرار داده است.
بنا به گفته اسلامی، «فرایند متمدن شدن» اثر نوربرت الیاس با ترجمه غلامرضا خدیوی و «نظریات جامعهشناسی» اثر جاناتان ترنر با ترجمه علیاصغر مقدس از جمله کتابهای مهم انتشارات جامعهشناسان در این دوره از برپایی نمایشگاه است.
نظر شما