وی نیمی از این متنها را متعلق به بانوان دانست و افزود: متنهای ثبت شده در قالبهای «متن ادبی» سوال، خاطره، داستان، دلنوشته، داستانک و شعر ارایه شدهاند که قرار است هر متن با توجه به نوع قالب در فصل جداگانهای در کتاب ثبت شود.
مسوول میز «گفتمان بانوان» غرفه «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» با توجه به محل استقرار غرفه که در انتهای سالن چشمانداز جای گرفته است، گفت: با آنکه این غرفه در برابر دید مراجعان نیست، با استقبال خوبی مواجهیم؛ به طوری که دیروز(11 اردیبهشت 92) تا ساعت 20 و 30 دقیقه مراجعانی در حال نگارش تلقی خود از مفهوم ایثار بودند. مردم احساس میکنند فرصتی در اختیار آنها برای ثبت ایدههایشان درباره ایثار قرار گرفته است.
امیری یکی از بانوان مراجعهکننده را بانویی ایرانی که ساکن آمریکای جنوبی است، معرفی کرد و افزود: این بانوی ایرانی که 17 سال را خارج از مرزهای کشورمان سپری کرده است، ایران را مهد فرهنگ ایثار میدانست و از اینکه فرهنگ ایثار اندکی در کشورمان کمرنگ شده است، متاسف بود.
در غرفه «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» میزهای «نوجوانان و جوانان»، «اهل قلم ایثار»، ایثارگران دفاع مقدس»، «گفتمان بانوان» و «ایثار نویسان و ایثار پژوهان» برای ثبت نظرهای مردمی در کتاب «فرهنگ ایثار و مقاومت» برپا شده است.
به گفته وی، «خروج فرهنگ ایثار در دفاع مقدس از محدودیت زمان و مکان» از اهداف برپایی این میزهاست.
سعید الفتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از این به ایبنا گفته بود: کتاب «فرهنگ ایثار و مقاومت» به قلم «مردم ایرانزمین» را «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» تا پایان بیستو هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران منتشر خواهد کرد.
غرفه «خانه فرهنگ ایثار و مقاومت» در انتهای سالن چشمانداز(برنامههای جنبی) واقع در خیابان جنوبی منتهی به شبستان مصلای امام خمینی(ره) قرار دارد.
نظر شما