از شنبه تا چهارشنبه (7 تا 11 دیماه) منتشر شد
130 عنوان کتاب سهم حوزه علوم اجتماعی در موسسه خانه کتاب
130 عنوان کتاب در حوزه علوم اجتماعی در بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب از شنبه تا چهارشنبه (7 تا 11 دیماه) ثبت شده است. این آمار نشان از افزایش 34 عنوان کتاب در این حوزه نسبت به هفته پیش از آن دارد.
این گزارش همچنین حاکی از این است که از میان 130 عنوان کتاب منتشر شده در این مدت، 113 عنوان تالیف و 17 عنوان ترجمهاند. 81 اثر برای نخستینبار به بازار کتاب راه یافتهاند و 49 عنوان کتاب نیز بازچاپ شدهاند. ناشران تهرانی 105 اثر را به بازار فرستادهاند و سهم ناشران دیگر استانها تنها 25 عنوان است. متوسط شمارگان این 130 عنوان کتاب، یکهزار و 576 نسخه و میانگین صفحههای آنها 275 صفحه بهشمار میرود.
چاپ نخست کتابهای «استراتژی مدیریت کیفیت هوای شهری در آسیا» نوشته اسماعیل محمدزاده، «اقتصاد خرد» تالیف فرزاد رحیمزاده و هاتف حاضرینیری، «پول، ارز و بانکداری» نوشته میرناصر میرباقری و انور احمدی، «توسعه پایدار و مدیریت دولتی» بهقلم «دنیززینب لئونبرگ» و «جاناتان آر بارتل» با ترجمه حبیب ابراهیمپور، «درآمدی بر دولت محلی» اثری از هادی ویسی، «سازمان ملل متحد و نسل سوم حقوق بشر» به کوشش یوسف سراجی و «کدام نوزایی شهری؟ مقایسه استراتژیهای بازسازی شهری در سطح بینالملل» نوشته «لیبی پورتر» و «کیت شاو» با ترجمه منوچهر طبیبیان راهی بازار کتاب شدهاند.
چاپ چهارم «جامعهشناسی دین» اثر «مالکوم همیلتون» با ترجمه محسن ثلاثی، چاپ سوم «آشنایی با سازمانهای دولتی ایران و سازمانهای گردشگری» به قلم حسن درویش و اصغر حیدری، چاپ پنجم «آلودگی صوتی» نوشته سید رضا کروبی، چاپ دوم «پروتکل الحاقی NPT رد یا قبول» تالیف غلامرضا خواجی، چاپ سوم «جامعهشناسی» بههمت حسین خدامرادی، چاپ دوم «شهریار» اثر «نیکولو ماکیاولی» با ترجمه محمود محمود و چاپ سوم «مهارتهای نوشتاری پژوهش در علوم اجتماعی» تالیف ایرج ساعیارسی برخی از آثاری بهشمار میروند که برای چندمین بار منتشر شدهاند.
پدیدآورندگان این هفته شامل 179 زن و 753 مرد مولف و 76 زن و 227 مرد مترجم است. همچنین 57 عنوان کتاب بدون قیمت و 11 اثر نیز به صورت چاپ افست به بازار کتاب راه یافتهاند.
نظر شما