محمد عامری کتاب «شیخ حسین» شامل مجموعه رهنمودهای اخلاقی حجتالاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان را در قالب کتاب به همت نشر تقدیر راهی بازار کتاب کرده است.-
در بخشی از این کتاب نوشته شده است: «حضرت مجتبی(ع) فرمود در غذا و غذاخوری دوازده خصلت است که بر هر مسلمانی شناخت آن واجب است؛ شناخت نعمت و خالق نعمت، رضا به قضای حق در امر روزی، گفتن بسمالله در ابتدای غذا، شکر نعمت پس از پایان غذا، وضو قبل از خوردن، نشست به طرف دست چپ، خوردن با سه انگشت، لیسیدن انگشتان، خوردن از آنچه در سفره پهلوی انسان است، کوچک گرفتن لقمه، خوب جویدن و کمتر نظر انداختن به آنان که دور سفره نشستهاند.»
استاد حسين انصاريان 18 آبانماه سال 1323 در شهر خوانسار متولد شد. وی پس از تكميل دروس دبيرستانى، راه طلبگى را در پيش گرفت و پس از مشورت با مرحوم الهى قمشهاى دروس طلبگى را آغاز کرد. تحصيلات وی در دو حوزه علمى تهران و قم بوده انجام شد. انصاریان از بزرگان آيات و مراجع تقليد مانند مرحوم آيتالله العظمى ميلانى (ره)، مرحوم آيتالله العظمى آخوند همدانى (ره)و مرحوم آيتالله كمرهاى (ره) و مرحوم آيتالله العظمى گلپايگانى (ره) و مرحوم آيتالله العظمى حاج سيد احمد خوانسارى (ره) و مرحوم آيتالله العظمى مرعشى نجفى (ره) و مرحوم آيتالله العظمى امام خمينى (ره) صاحب اجازات علميه و روائيّه است. وی بعد از تحصيل علوم دينى و اتمام مدارج عاليه حوزوى و استفاده از محضر بزرگان و استادان حوزه علميه براى رسيدن به هدف اصلى خود كه همان تحقيق و تاليف و تبليغ علوم اسلامى است، از حوزه علميه قم به تهران مراجعت کرد و تاكنون بيش از 40 سال است كه علاوه بر حدود 30 هزار ساعت سخنرانی در داخل و خارج کشور، مشغول خدمت در انجام وظایف الهى است. شش هزار نوار سخنرانى بىتكرار و بيش از 80 عنوان كتاب درقالب 128 جلد، در زمره آثار شیخ حسین انصاریان به حساب میآید.
نخسیتن چاپ کتاب «شیخ حسین» با شمارگان پنج هزار نسخه، در 112 صفحه مصور و به بهای 60 هزار ريال به تازگی از سوی نشر تقدیر تولید شده است.
نظر شما