سرهنگ پاسدار مرادعلی محمدی درباره ضرورت انتشار این آثار گفت: نسل بعد از جنگ باید با قهرمانان واقعی تاریخ کشورمان آشنا شوند و تجربههای گرانسنگ دفاع مقدس را به عنوان چراغ راه پیشرفت و تعالی خود به کار ببندند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که زنده نگه داشتن یاد شهدا را کمتر از شهادت نمیدانند تصریح کرد: به پیروی از فرموده ایشان، مسوولان فرهنگی کشور باید با اقدامات فرهنگی زمینههای شناخت جوانان را با فرهنگ شهادت و ایثار فراهم کنند که یکی از این اقدامات، تدوین و تالیف کتاب شهیدان است.
وی درباره نحوه نگارش این آثار توضیح داد: استان کرمانشاه 14 شهرستان را زیر پوشش دارد. بر این اساس، تصمیم داریم با بهرهگیری از قلم نویسندگان هر شهر کتابهایی را در قالب زندگینامه و داستان درباره شهیدان آن شهرها و از قشرهای مختلف، روحانی، بسیجی، ارتشی و دیگر قشرها منتشر کنیم.
رییس کمیته تدوین و تالیف کتاب کنگره شهیدان استان کرمانشاه گفت: برای آنکه این آثار از نظر کیفیت نگارش مطلوب باشند، با تشکیل کارگروه ویژه علمی و ادبی در زمینه شهیدان آثار نویسندگان را از نظر محتوایی بررسی خواهیم کرد.
کنگره شهدای استان کرمانشاه سال آینده(1393) در این استان برگزار خواهد شد و این آثار در راستای فعالیتهای علمی کنگره به چاپ میرسند.
نظر شما