خليلي در این باره به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: اين كتاب شامل سه بخش به نامهاي «داستانهاي كوتاه»، «داستان بلند» و «شعر» است كه از لحاظ معنايي به هم ربط دارند.
وي با ذكر اينكه «من، تو، او، ما، شما، ايشان» براي رده سني 16 سال به بالا نوشته شده است افزود: داستانهاي اين كتاب با دستمایههایی چون خاطرات كودكي، مسايل فراموش شده زندگي انسان در جوامع امروز، دغدغههاي اجتماعي و حسهاي دروني آدمهای مختلف درباره محيط پيرامون نوشته شدهاند.
وي با بيان اينكه طراحي جلد اين اثر را نيز با ذهنیتی خاص انجام داده است، توضيح داد: اين طرح به نوعي روايتي از مام وطن است. از بالا با گوشههاي گوش گربه مانندِ نقشه كشور آغاز و به دشتها و كوههاي آن ميرسد.
در بخشي از داستان «سپاسگزاري» از اين كتاب آمده است: «آن روزها به كندي سپري ميشد و همچنان صداي شكنجه مگس در ساعات مختلف به گوشم ميرسيد. بعضي روزها با وزوز دردناكش از خواب بيدار ميشدم و عميقا به فكر فرو ميرفتم. بعد از ديدن و شنيدن آن شكنجهها در طول آن مدت طولاني، ديگر قادر نبودم به عنكبوت به عنوان يك حشره با غريزه طبيعي نگاه كنم. احساسم چيز ديگري ميگفت. او را موجودي با تفكر و نقشه و بياندازه مريض ميديدم، يك آدم ساديستي.
چندين بار به فكر نجات مگس افتادم، ولي نردباني نداشتم كه به آن بلندي باشد و در ضمن واقعيت امر اين بود كه ديگر بياندازه از آن عنكبوت ميترسيدم. ذهن من هم با شنيدن درد و ناله مگس و نگاه كردن حركات شكارچي تغيير كرده بود. حسهايم مدام هشدار ميداد كه اگر به تار عنكبوت نزديك شوم، من را هم همانگونه اسير خواهد كرد و شكنجه خواهد داد.»
«من، تو، او، ما، شما، ايشان» در 72 صفحه، با شمارگان يك هزار نسخه، به قيمت چهار هزار تومان از سوي نشر تلاشگران اميدوار منتشر شده است.
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷
نظر شما