سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۴
شاه‌آبادی: برنامه‌ریزی روز ادبیات کودک نباید به تشریفات بیهوده محدود شود

حمیدرضا شاه‌آبادی، نویسنده و دبیر طرح «رمان نوجوان امروز» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به بهانه روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، گفت: توجه به ادبیات کودک و نوجوان نباید مقطعی باشد و برنامه‌سازی‌ها برای این روز نباید تنها با حالتی سطحی و تشریفاتی برگزار شود.-

شاه‌آبادی،‌ به بهانه مناسبت 18 تیر، سالروز درگذشت مهدی آذریزدی و روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: انتخاب و گنجاندن چنین روزی در تقویم جمهوری اسلامی، به طور حتم اقدام شایسته‌ای است و می‌تواند تاثیرات مثبتی در ادبیات کودکان و نوجوانان بگذارد،‌ اما به طور حتم کافی نیست.

وی افزود: از سال‌ها قبل، بخش‌های مختلفی همچون سینما، چنین روزی در تقویم داشتند اما آیا داشتن یک روز به این نام در تقویم باعث بهبود اوضاع سینما شده است؟! 

نویسنده رمان «وقتی مژی گم شد» اظهار کرد: اگر خواهان تاثیرگذاری چنین رویدادهایی بر ماهیت و عرصه ادبیات کودک و نوجوان هستیم، برنامه‌ریزی‌ها و روند اقداماتی که صورت می‌دهیم باید به دور از تشریفات بیهوده باشند. ما باید با تمام قوا سعی در بهبود ادبیات کودک و نوجوان از طریق رفع مشکلات دست اندرکاران آن داشته باشیم. 

شاه‌آبادی ادامه داد: امیدوارم برنامه‌ریزی‌هایی که در این روز صورت می‌گیرد به تعالی و تحول در عرصه ادبیات کودک و نوجوان بینجامد. 

حمیدرضا شاه‌آبادی متولد 1346 در تهران است. او در هفده سالگی دیپلم گرفت و معلم مدرسه راهنمایی شد و با شاگردانی که به قول خودش، هم‌سن او بودند. در کنار کار، ادامه تحصیل داد. سال 1367 به دانشگاه تبریز رفت و در آنجا تاریخ خواند. همزمان تجربه‌های پراکنده‌ای هم در حوزه سینما و تئاتر از سر گذراند. اولین داستان کوتاهش، با نام «قبل از باران» سال 1368 در یک مجله فرهنگی منتشر شد. 

«چشم های روشن»، «دایره زنگی»، «افسانه تیرانداز جوان (داستان نوجوان)»، «باران و تابستان (داستان نوجوانان)» و «مقدمه بر ادبیات کودک و تاریخ فکر ایرانی در دوره مشروطیت(ویژه نوجوانان)»، نام برخی از کتاب‌های او هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط