دوشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
برپایی ایستگاه‌های مطالعه و مبادله کتاب در ماه رمضان

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در آستانه ماه مبارک رمضان ویژه برنامه‌های فرهنگی متعددی دارد. برپایی ایستگاه‌های مطالعه و مبادله کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب و غرفه‌ای ویژه در نمایشگاه قرآن از جمله این برنامه‌ها هستند.-

امیر خوراکیان رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفت‌وگو با‌ «ایبنا» درباره برنامه‌های فرهنگی شهرداری در ماه رمضان در حوزه کتاب و ارایه محصولات فرهنگی گفت: در قالب برنامه «بر آستان جانان» برنامه‌های گوناگونی طراحی شده‌اند. غرفه‌ای ویژه کتاب، مسابقه سراسری کتابخوانی و برپایی نمایشگاه‌های کتاب از جمله برنامه‌های این سازمان در ماه مبارک رمضان‌ است.

وی افزود: برپایی غرفه‌ای به نام «کتاب من» ویژه کودکان از دیگر اقداماتی است که کودکان ضمن مراجعه به این غرفه و بیان نام‌شان کتابی را تحویل می‌گیرند که شخصیت اصلی داستان نام آن‌ها را دارد.

خوراکیان ویژه‌برنامه «مادران قصه‌گو» را از دیگر برنامه‌های فرهنگی غرفه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ماه مبارک دانست و اظهار کرد: در این ماه فعالیت‌های قرآنی متعددی نیز در نظر گرفته‌ایم که از آن میان می‌توان به برگزاری مسابقات قرآنی، تلاوت قرآن، برنامه «واژه‌های آسمانی»، طرح فراگیر 1260 کلمه از کلمات قرآن که یادگیری آن‌ها منجر به فهم 80 درصد معانی آیات کتاب آسمانی می‌شود، حضور فرهنگسرای قرآن با ویژه‌برنامه‌های متعدد و غرفه‌ای ویژه در نمایشگاه قرآن امسال اشاره کرد.

این کارشناس فرهنگی برپایی ایستگاه‌های مطالعه و مبادله کتاب، مسابقات کتابخوانی و برپایی نمایشگاه‌های کتاب را رویکرد فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد که علاوه بر فرهنگسراها در غرفه‌های ویژه این نهاد برگزار می‌شوند.

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایبنا مبنی بر این که «آیا تولید کتاب‌های فرهنگی ـ آموزشی از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با مکتوبات آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت کشور مغایرت ندارد؟» گفت: با وجود آن که کتاب‌های ما رویکرد فرهنگی ـ آموزشی دارند و در قالبی کاملا آموزشی و نظیر کتاب‌های درسی تولید می‌شوند، اما در شمار منابع آموزشی محسوب می‌شوند که شهروندان برای اوقات فراغت حضور در کلاس مربوطه را انتخاب کرده‌اند و برای آن که آموزش آن‌ها علمی و پایه‌ای باشد به مطالعه این آثار می‌پردازند.

وی افزود: دانش‌آموزان برای طی کردن مقاطع تحصیلی باید دوره‌های آموزشی خاصی را طی و کتاب‌های مربوط به آن را مطالعه کنند، در حالی که بر اساس برنامه‌های فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شهروندان بر مبنای علایق و استعدادهای خود تعدادی از دوره‌های آموزشی را انتخاب می‌کنند و علاوه بر حضور در کارگاه‌های آموزشی منابع مکتوب آن را برای غنی‌تر شدن اطلاعاتشان مطالعه می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها