یکشنبه ۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
انسان مدرسه مهدوی، انسانی امیدوار است

رییس مجلس شورای اسلامی در نهمین همایش دکترین مهدویت بیان کرد: نظریه منجی و انتظار بزرگ، دنیای دیگری را برای انسان‌ها ترسیم می‌کند. در دنیای امروز انسان مضطرب به عالم مضطرب گسترش پیدا کرده است و بحران‌های اجتماعی مشکلات فردی و خانوادگی و انواع فساد ناشی از ناامیدی انسان از آمدن منجی در آخر زمان است. انسان مدرسه مهدوی، انسان امیدوار و متکی بر برنامه همه‌جانبه انسان کامل است. در این مکتب یأس وجود ندارد، زیرا انسان‌ها متکی به یک منبع بزرگ امیدند. در این مکتب همه انسان‌ها احساس می‌کنند در حرکت تکاملی خود از یک انسان کامل و منجی برخوردارند و نه تنها ناامید و مأیوس نمی‌شوند، بلکه حتی در سختی‌ها دارای نوعی اتحاد روحی‌اند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با موضوع «تربیت زمینه‌ساز؛ راهبردها و راهکارها» و شعار «مهدویت، چشم‌انداز ترزبیت» با حضور آیت‌الله مهدوی کنی، رییس مجلس خبرگان رهبری، دکتر سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، آیت‌الله اعرافی، رییس جامعة المصطفی العالمیه، سردار احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی، سردار سرلشگر رحیم صفوی، مشاور عالی مقام معظم رهبری در نیروهای مسلح و سردار سیدحسن فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح، از ساعت 9 صبح یکشنبه (2 تیرماه) در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما آغاز به کار کرده است.

دکتر علی لاریجانی در این مراسم با بیان این‌که ایرانیان از دیرباز با اسم ولایت زندگی کرده‌اند، گفت: ملت ایران با عشق به اولیای دین زنده‌اند و امروز بیش از هر زمان عشق ولی‌عصر (عج) را در دل‌های خود دارند و این ویژگی ولایت‌زیستی، ثمرات عملی بسیاری در زندگی فردی و اجتماعی آن‌ها داشته که توانسته‌ است نظامی این چنین را خلق کنند.

رییس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در مقوله قیام حضرت مهدی (عج) مجموعه‌ای از قیام‌های دیگر از اهل حق به صورت زمینه‌ای صورت می‌گیرد. امیدواریم انقلاب ملت ایران که روشنایی‌بخش انقلاب‌های جوامع اسلامی است، همان قیامی باشد که به انقلاب حضرت مهدی (عج) منتهی می‌شود.

وی سپس به چند ویژگی در مواجهه موضوع انتظار با مقوله تربیت اشاره کرد و گفت: رویکرد نخست، توجه به اصل منجی و اصل انتظار در تربیت و رویکرد دوم، برنامه‌های حضرت مهدی (عج) در تکامل انسان و بلوغ فکری انسان‌ها است. مکتب مهدویت شکوه و عظمتی در جوامع ایجاد کرده و در ساختار تکامل انسان‌ها تأثیر استراتژیک داشته است.

لاریجانی در توضیح مواجهه موضوع انتظار با مقوله تربیت به برنامه امام مهدی (عج) در تکامل انسان و بلوغ فکری آن‌ها اشاره و اظهار کرد: در مقوله انتظار جدای از انقلاب رهایی‌بخش، آرمان‌های بزرگ الهام‌بخش و راهگشا به سوی آینده و همچنین مجموعه کاملی از آرمان‌ها وجود دارد. غیبت آن حضرت(عج) ریشه در آماده نبودن روحی جامعه دارد و از بیان شیخ طوسی ظهور حضرت(عج) با تکامل تربیتی و آمادگی روحی مومنین مرتبط است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در زمان حضرت ولی‌عصر(عج) خردها کمال پیدا می‌کند، افزود: در جامعه مهدوی انسان یک انسان تولیدگر است و منتظران واقعی در مکتب مهدوی کسانی‌اند که در طلب علم و حکمت و پربار کردن عقلانیت تلاش می‌کنند. ایجاد فضای سازگاری اجتماعی در ظهور حضرت(عج)، ایجاد عدالت و برچیده شدن بساط ظلم، آمادگی برای مجاهدت و تربیت جهادی که محور سبک زندگی است، منتفی شدن کامل مفاسد اخلاقی، تثبیت اصل امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک اصل زیربنایی در تربیت مهدوی، از دیگر ویژگی‌های تحقق جامعه مهدوی به شمار می‌آیند.

نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت از ساعت 9 صبح یکشنبه (2 تیرماه) در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما واقع در بزرگراه چمران در حال برگزاری است. این همایش دوم و سوم تیرماه از ساعت 8 و 30 دقیقه تا 20 در این مکان با حضور مقامات، اندیشمندان داخلی و خارجی برگزار می‌شود. 

گزارش‌های تکمیلی متعاقبا ارسال خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط