خسرو کلانتری، رییس مرکز اسناد و مدارک علمی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در خصوص کتابخانه تخصصی این موسسه، امکانات، خدمات و شرایط عضوگیری آن اظهار داشت: این کتابخانه تخصصی که در سال 1359 تاسیس شده شش هزار و 749 عنوان کتاب فارسی، شش هزار و 950 عنوان کتاب لاتین و 158 عنوان پایان نامه را در خود جای داده است.
وی افزود: خدمات کتابخانه موسسه شامل امکان استفاده از منابع و سالن مطالعه برای اعضا، ارایه خدمات مرجع مانند مشاوره تخصصی به مخاطبان، پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و همچنین ارایه خدمات جستجو منابع کتابخانه هم از طریق سرویس محلی و هم به صورت آنلاین از طریق وب است.
کلانتری در مورد موضوعات اصلی منابع در این کتابخانه گفت: تجارت بينالملل، بازرگاني، آمارهاي تجارت خارجي ايران و جهان، سازمان تجارت جهاني، تجارت الكترونيكي، مديريت زنجيره تامين و لجستيك، راهنماي صادرات به كشورهاي جهان، آمار شاخصهاي توسعه جهاني، آمار سازمانهاي بينالمللي، مديريت (بازرگاني - دولتي) و حسابداري از موضوعات اصلی منابع کتابخانه موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی است.
او در مورد مجموعه های کتابخانه موسسه اظهار کرد: کتابخانه موسسه از سه بخش کتابخانه، مرکز اسناد و بانک اطلاعات - منابع غیر کتابی- تشکیل شده است. هشت هزار و 100 عنوان سند و مدرک به زبان فارسی، سه هزار و 931 عنوان سند و مدرک به زبان لاتین و دو هزار و 450 طرح از دیگر موجودی های کتابخانه است.
کلانتری در پاسخ به این سوال که چه کسانی و با چه شرایطی می توانند در کتابخانه موسسه عضو شوند، گفت: تمامی کارمندان وزارت صنعت، معدن و تجارت، دانشجویان رشته های مرتبط البته با همراه داشتن معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل خود و همچنین پژوهشگران و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط می توانند در این کتابخانه عضو شوند.
کتابخانه موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی به نشانی خیابان کارگر شمالی، روبهروی پارک لاله، جنب کوچه همدان، پلاک 240، از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 تا 16 بعد از ظهر آماده ارایه خدمات به اعضا است.
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲
نظر شما