چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۰
روابط مالی کشورهای جهان در «مالیه بین‌الملل» بررسی شد

کتاب «مالیه بین‌الملل» نوشته بیتا شایگانی و اصغر ابوالحسنی هستیانی به روابط پولی و مالی بین‌المللی کشورها و همچنین مبانی درس اقتصاد بین‌الملل دانشگاه‌ها می‌پردازد._

بیتا شایگانی درباره کتاب «مالیه بین‌الملل» به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ‌گفت: این کتاب با همکاری اصغر ابوالحسنی هستیانی نوشته شده و به مساله اقتصاد مالی بین‌الملل، فارغ از گرایش‌ها و مکتب‌های اقتصادی مختلف پرداخته است. 

مولف کتاب افزود: در تدوین کتاب سعی شده از منابع معتبر در حوزه‌های اقتصاد مالی استفاده شود و با زبانی ساده، رایج و دور از اصطلاحات انگلیسی متداول در این رشته، مسایلی مانند اقتصاد کلان بین‌الملل، مبادلات تجارت بین‌الملل، ارز، تراز‌های پرداخت نظام‌های پولی بین‌المللی و ابزار مشتقات پولی را بررسی کند.

وی توضیح داد: کتاب با استفاده از گراف‌ها و فرمو‌ل‌های متعدد مباحث اقتصاد بین‌الملل را مطرح کرده است. این کتاب برای دانشجویان به‌ویژه دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکترای گرایش‌های مختلف رشته اقتصاد تدوین شده و به اصول، مبانی و سازوکار اقتصاد ارشادی پایبند است.

شایگانی بیان کرد: «مالیه بین‌الملل» کتابی کاملا دانشگاهی به‌شمار می‌رود اما افرادی که در مقاطع مختلف و در بحث سیاستگذاری‌های مالی فعالند با استفاده از چنین منابعی می‌توانند از تبعات سیاست‌هایی که در پیش می‌گیرند مطلع شوند. 

کتاب «مالیه بین‌الملل» در  دو بخش کلی با نام‌های «مبادلات بین‌المللی ارز، رژیم‌های ارزی، ریسک ارز و کارایی بازار ارز» و «اقتصاد کلان بین‌الملل» تالیف شده است.

بخش نخست کتاب در 6 فصل «بازار ارز (کلیات)»، «بازار مشتقات یا بازارهای مشتقات پولی»، «رژیم‌های ارزی و نظام پولی بین‌المللی»، «بازارهای پول و سرمایه»، «ریسک ارز و سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی پوشش داده نشده» و «کارایی در بازار ارز» تقسیم‌بندی شده است.

«تراز پرداخت‌ها و رویکردهای مختلف درباره تراز پرداخت‌ها»، «رویکردهای مختلف به تراز پرداخت‌ها» و «نظام‌های پولی بین‌المللی پس از جنگ جهانی دوم» نیز فصل‌های بخش دوم کتابند.

 بیتا شایگانی، متولد سال 1352، دارای دکترای اقتصاد از دانشگاه الزهرا و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور است.

چاپ نخست کتاب «مالیه بین‌الملل» در 393 صفحه، شمارگان یک‌هزار نسخه و بهای هفت‌هزار و 500 تومان از سوی مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) به‌چاپ رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها