برگزيدگان جشنواره شعر فجر در استان خراسان جنوبي معرفي شدند.
او گفت: در اين دوره از جشنواره شعر فجر، تعداد 108 اثر شامل مجموعه شعر و جزوه برای دبيرخانه ارسال شد و 50 شاعر از استان خراسان جنوبی در دومين دوره از جشنواره شعر فجر شركت كردند.
وی ادامه داد: برخی از شركتكنندگان از استانهای مجاور خراسان جنوبی، مانند يزد و خراسان رضوی بودند كه اشعار اين شاعران مورد داوری قرار نگرفت.
دبير جشنواره شعر فجر در استان خراسان جنوبی با اشاره به اسامی برگزيدگان افزود: در اين دوره از جشنواره شعر فجر در بخش شعر پايداری و انتفاضه پيام يوسفی از بيرجند، در شعر آيينی محمدعلی رحيمی از شهر خوی، در بخش شعر امام خمينی و انقلاب اسلامی غلامحسين يوسفی ناقوس از بيرجند، در بخش شعر اجتماعی غلامحسين چكنودینژاد از بيرجند، در بخش شعر كودك و نوجوان فاطمه حسينیفر از بيرجند و در بخش شعر آزاد غلامحسين يكهخوانی به عنوان برگزيده انتخاب شدند.
افتخاری از فاطمه حسينیفر با 23 سال سن به عنوان جوانترين شاعر شركتكننده و از محمدعلی رحيمی به عنوان برگزيده بخش ويژه اين دوره از جشنواره شعر فجر در استان خراسان جنوبی نام برد.
دبير جشنواره شعر فجر در استان خراسان جنوبی در پايان درباره كيفيت آثار ارسالی به اين دوره از جشنواره شعر فجر در اين استان اظهار كرد: در اين دوره استقبال بسيار خوبی از جشنواره صورت گرفت و آثار ارسالی از كيفيت مطلوبی برخوردار بود.
دومين جشنواره شعر فجر در استان خراسان جنوبی روز 21 بهمن ساعت 18:30 در سالن گلبانگ شهر بيرجند برگزار شد.
نظر شما