به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بهاره آدمیت، مترجم این کتاب، مهمترین ویژگی این کتاب را توجه نویسنده به دو بخش زندگی فردی و سازمانی دانست و گفت: در این اثر شرایط مختلف تکنولوژیک از جنبههای مختلف بررسی میشوند و نویسنده با استفاده از مدلی که ارایه شده راههایی را برای پیشبینی آینده و مدیریت بهتر شرایط ارایه میدهد.
وی افزود: بیان مثالهای موردی از فعالیتهایی که در کشورهای اروپایی اجرا شده به مخاطب در درک بهتر مفاهیم کمک میکند و یکی از ویژگیهای کتاب این است که نه تنها شرکتهای تکنولوژیمحور، بلکه شهرداریها هم سوژه انجام تحقیقات آیندهپژوهی بودهاند؛ بنابراین مخاطب دید گستردهتری نسبت به موضوع پیدا میکند.
آدمیت ادامه داد: گرچه محور اصلی این کتاب، پیشرفتهای تکنولوژیک است اما بیشک شرایط استراتژیک، محیطی و اقلیمی هم بر مسایل تاثیر میگذارند و به همین دلیل بخشهایی از این کتاب به این موضوعات اختصاص یافته است.
رویکرد جدید نویسنده در بیان مسایل، موضوع دیگری بود که مترجم کتاب «پنج عینک آیندهنگری» به آن پرداخت و اظهار کرد: در این کتاب ابعاد مختلفی از آینده بررسی میشود و نکته مهم این است که آیندهنگری از جنبه شخصی هم مورد توجه قرار میگیرد و علاوه بر مدیران ارشد سازمان، انسانها در زندگی شخصی خود هم، به عنوان مدیران زندگی، میتوانند از مطالب کتاب بهرهمند شوند.
آدمیت درباره چگونگی برقراری ارتباط میان حوزه مدیریت و آیندهنگری در این کتاب توضیح داد: تصمیمگیری یکی از مهمترین وظایف مدیران است. مدیران باید با رصد شرایط، برنامهریزی، سرمایهگذاری و جلوگیری از غافلگیر شدن در برابر تکنولوژیهای جدید سازمان را به پیش ببرند و همین امر لزوم آشنایی آنها با آیندهنگری را نشان میدهد.
در این کتاب، آینده از پنج دیدگاه مختلف بررسی میشود و نویسنده برای توصیف آنها از استعاره عینک بهره میگیرد؛ عینک آبی یا آینده محتمل، عینک قرمز یا آینده شگفتانگیز، عینک سبز یا آینده قابل خلق، عینک زرد یا آینده مطلوب و عینک بنفش یا آینده برنامهریزیشده.
کتاب «پنج عینک آیندهنگری» اثر پیئرو میتچیتچ با ترجمه بهاره آدمیت در 297 صفحه، با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و به بهای 11 هزار تومان از سوی انتشارات سازمان مدیریت صنعتی روانه بازار کتاب شده است.

نظر شما