چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۸
«تبليغ در ماه رمضان» به كمك مبلغان دينی می‌آيد

كتاب «تبليغ در ماه رمضان» به قلم «ابوالفضل هادي‌منش» منتشر شد. نويسنده اين نوشتار مي‌گويد: اين اثر را براي كمك به مروجان و مبلغان ماه مبارك رمضان نوشته است.-

حجت‌الاسلام والمسلمين ابوالفضل هادي‌منش در گفت‌وگو با خبر‌گزاري كتاب ايران(ايبنا)، درباره كتاب «تبليغ در ماه رمضان» اظهار كرد: اين نوشتار پنجمين كتاب از مجموعه مبلغان است كه از سوي انتشارات مركز مديريت حوزه علميه قم منتشر شده‌ است. اين مجموعه از كتاب‌ها، دربر گيرنده مقاله‌هاي نشريه «مبلغان» است كه ويژه مبلغان و روحانيان مسلمان منتشر مي‌‌شود. 

عضو هيات ‌تحريريه نشريه «مبلغان» افزود: براي تاليف اين كتاب، 120 مقاله منتشر شده در حوزه تبليغ ديني را در طول 13 سال مورد بررسي قرار داده‌ام. پس از گردآوري مقاله‌ها كه شامل دو ‌هزار صفحه مطلب مي‌شد، به بازخواني و سپس حذف تداخل‌ها و مطلب‌هاي تكراري پرداختم. همچنين در بازخواني برخي مقاله‌ها به دليل قديمي بودن، آن‌ها را دوباره ويرايش و به‌روز كردم. 

نويسنده «نسيم رمضان» درباره دشواري‌هاي تاليف اين نوشتار گفت: معتقدم كه تدوين و تاليف كتاب‌هايي به اين سبك بسيار دشوارتر از تاليف كتابي مستقل است. تشتت موضوع، نبود سير پژوهشي منسجم در مقاله‌ها، يك‌دست نبودن مقالات از جمله دشواري‌هايي بود كه در تاليف اين كتاب با آن مواجه شدم. 

وي درباره ضرورت انتشار اين مقاله‌ها در قالب كتاب، با اشاره به دو كتاب ديگري كه با عنوان «نسيم رمضان» و «ضيافت نور» كه آن‌ها را به ترتيب در سال‌هاي 1380 و 1387 منتشر كرده ‌بود، گفت: مبلغان و روحانيان ناگزير به سفر‌هاي يك‌ماهه به نقاطي بسار دورتر از محل تحصيل، كار و زندگي خود هستند. بنابراين از بخش زيادي از منابع كه بايد در اين مدت در اختيار داشته باشند دور مي‌مانند. اين كتاب مهم‌ترين دغدغه يك مبلغ ديني، يعني دسترسي به منابع را برطرف مي‌كند. در انتشار اين مقاله‌ها در قالب كتاب بايد از كوشش معاون تبليغ حوزه علميه «حجت‌‌الاسلام والمسلمين محمد‌حسن نبوي» سپاسگزار باشم؛ چرا كه انتشار اين اثر علي‌رغم وظيفه اين نهاد صورت گرفته است. 

نويسنده كتاب «تبليغ در ماه رمضان» درباره فصل‌هاي مختلف كتاب خود گفت: اين كتاب در سه فصل تنظيم شده است كه در نخستين فصل آن با عنوان «درس‌هايي از ماه رمضان» به موضوع‌هايي مانند توبه، نيايش و همنشيني با قرآن مي‌پردازد. «مناسبت‌هاي ماه رمضان» عنوان دومين فصل اين اثر است كه به موضوع‌هايي مانند جنگ بدر، حضرت خديجه(س)، ولادت امام حسن مجتبي(ع)، شهادت حضرت علي(ع) و شب‌هاي قدر نظر دارد. 

وي از «احكام ماه مبارك رمضان» به عنوان واپسين بخش اين نوشتار ياد كرد و گفت: مبلغ با مراجعه با اين بخش از نوشتار مي‌تواند موضوعاتي مانند «احكام رويت هلال»، «زكات فطره»، «احكام روزه‌داران» و «استفتائات مراجع» را مطالعه كند. در اين نوشتار از استفتائات 12 مرجع عاليقدر شيعي استفاده كرده‌ام. نظرات فقهي آيت‌الله بهجت(ره)، مقام معظم رهبري و آيت‌الله مكارم‌شيرازي از اين جمله‌اند. 

هادي‌منش گفت: «شيوه موفق تبليغي» يكي از مقاله‌هايي است كه به اين موضوع پرداخته و در آن از شيوه‌هاي تبليغي درست و موثر سخن گفته است. 

كتاب «تبليغ در ماه رمضان» را انتشارات مركز مديريت حوزه علميه قم با شمارگاه 10‌هزار نسخه در 780 صفحه و به بهاي 10هزار تومان مننتشر كرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها