سه‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۲
حمایت معاونت فرهنگی ارشاد برای ارتقای کارگاه آموزشی چاپ

مشاور اجرايي معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم افتتاح نخستین کارگاه آموزشی چاپ وابسته به مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر شماره 5 (دانشکده چاپ) گفت: معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برای ارتقای کمی و کیفی این مرکز تلاش خواهد کرد و امیدواریم این مرکز بتواند در فرآیند یادگیری دانشجویان و فعالان صنعت چاپ موثر باشد._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، داریوش رضوانی در این مراسم بعد از افتتاح نخستین کارگاه آموزشی چاپ، از تلاش‌های مستمر اتحادیه‌ چاپخانه‌داران تهران برای راه‌اندازی این کارگاه قدردانی کرد و گفت: امیدواریم این مرکز بتواند در فرآیند یادگیری دانشجویان صنعت چاپ و سایر علاقه‌مندان و فعالان حوزه چاپ موثر باشد.

وی عنوان کرد: امروز در جلسه‌ کارشناسان و صاحب‌نظران معاونت فرهنگی وزارت ارشاد پیشنهاد کردیم که بخشی از اعتبارات دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آموزش اختصاص داده شود. بنابراین از یوسف افراش، سرپرست دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي می‌خواهیم تا برای ارتقای این مرکز طرح‌های تکمیلی ارایه دهد و در این راه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

مشاور اجرايي معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: امیدواریم دانشجویان صنعت چاپ با ورود به نخستین کارگاه آموزشی چاپ وابسته به مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر شماره 5 (دانشکده چاپ) تئوری‌های صنعت چاپ را به صورت عملیاتی تجربه کنند.

رضوانی اظهار کرد: نخستین کارگاه آموزشی چاپ برای پیشرفت صنعت چاپ که صنعتی آمیخته از دانش و هنر محسوب می‌‌شود، می‌تواند موثر باشد. راه‌اندازی این کارگاه بسیار خوب است اما نقطه مطلوب نیست. بنابراین از سایر فعالان حوزه چاپ انتظار داریم تا به تدریج به راه‌اندازی چنین کارگاه‌هایی در سراسر کشور اقدام کنند.

سپس یوسف افراش، سرپرست دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: قدردانی از دست‌اندرکاران و متولیان راه‌اندازی نخستین کارگاه آموزشی چاپ، تنها دلیل من برای حضور در این مراسم است.

وی با بیان این‌که «راه‌اندازی این کارگاه از جمله دغدغه‌های اصلی دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به شمار می‌آمد» ادامه داد: کارگاه آموزشی چاپ برای دانشجویان صنعت چاپ این امکان را فراهم می‌کند تا در کنار دریافت آموزش‌های تئوریک به صورت عملی و از نزدیک نیز با فعالیت‌های پیش از چاپ آشنا شوند.

سرپرست دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بیان کرد: این کارگاه در گام نخست قرار دارد و هنوز نواقصی دارد. بنابراین، از بخش خصوصی چاپخانه‌داران و کسانی که در حوزه چاپ کار می‌کنند انتظار داریم تا کمک‌هایشان را از ما دریغ نکنند و ماشین‌آلات خود را با هدف آموزش در اختیار این مرکز قرار دهند.

افراش در پایان با بیان این‌که «آموزش به عزم ملی نیاز دارد» گفت: صنعت چاپ با آموزش‌های روز دنیا فاصله زیادی دارد. امیدواریم دانشجویان این حوزه در کارگاه آموزشی چاپ و دریافت آموزش‌های لازم، این فاصله را کم کنند تا در حوزه صنعت چاپ نیز بتوانیم حرف نخست را در دنیا بزنیم.

محمدحسن فکری، رییس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد شماره5(دانشکده چاپ)، سخنران بعدی این نشست بود. وی ضمن تشکر از دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل پشتیبانی‌‌هایی که برای راه‌اندازی این مرکز انجام دادند، گفت: راه‌اندازی این مرکز مسوولیت ما را دو چندان می‌کند چرا که باید برای تکمیل و توسعه و تجهیز آن برنامه‌ریزی‌هایی را انجام دهیم. 

وی عنوان کرد: دانشجویان در طول هفته می‌توانند در این مرکز حضور داشته باشند و زیر نظر استادان، آموزش‌های لازم مربوط به فعالیت‌های پیش از چاپ و بعد از چاپ را دریافت کنند.

علی نیکوسخن، رییس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران نیز در این مراسم حضور داشت و راه‌اندازی کارگاه آموزشی چاپ را از جمله آرزوهای فعالان صنعت چاپ دانست و گفت: خوشبختانه مدیریت خوب دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زمینه‌های تحقق این آرزو را فراهم کرد و امیدواریم این کارگاه مقدمه‌ای باشد برای آموزش عملی صنعت چاپ.

وی عنوان کرد: از فعالان صنعت چاپ می‌خواهیم تا ماشین‌آلات روز این صنعت را در نخستین کارگاه آموزشی چاپ قرار دهند تا نیاز‌های صنعت چاپ برآورده شوند.

نخستین کارگاه آموزشی چاپ وابسته به مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر شماره 5 (دانشکده چاپ) امروز (13 تیر) با حضور اتحادیه چاپخانه‌داران تهران، فعالان صنعت چاپ و مشاور اجرایی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها