مسيرهاي هفتگانه با نامهاي جاده ابريشم، ماركوپولو، هزار و يك شب، جاده مرواريد، جاده كوروش، جاده خزر و جاده شرق خاطره ناميده شدهاند. افزون بر اين كه فصلهاي دهگانه كتاب شامل راهنماي گويشهاي محلي، سفرنامهها، بازيهاي بومي، انواع غذاهاي رايج و موارد آگاهيبخش ديگر است.
راهياب ايران در دو بخش تدوين شده است. بخش نخست كتاب، توضيحات نويسنده همراه عکسها از نقاط ديدني ايران به شکل خلاصه و کاربردي مطرح شده و در بخش دوم نيز اطلاعات کاربردي به تفکيک استاني آمده است.
مخاطب اين کتاب ميتواند بر اساس مکان سفر به انتخاب نقاط ديدني، مکانهاي تفريحي، تاريخي، فرهنگي و رستورانها دست يابد، چرا که شماره تماس و حتي مکان جغرافيايي اين اماکن هم در اين کتاب به دقت اشاره شدهاند.
انتشارات فرهنگ معاصر چهارمين چاپ «راهياب ايران» را در سال 90 روانه بازار نشر كرده است و برخي موارد تصحيح و نكات تازهاي به مطالب پيشين افزوده شده است.
از «راهياب ايران» به عنوان کتاب راهنماي گردشگري ايران ياد ميشود، اين چاپ تفاوت آنچناني با چاپهاي گذشته ندارد اما كوشش شده، برخي موارد تصحيح و برخي از نکات بسيار جزيي نيز به مطالب قبلي كتاب اضافه شود.
از جمله مواردي که در اين چاپ اضافه شده، نشانهگذاري بر اساس رنگ براي هر جاده است که در ابتداي کتاب و نيز در حاشيه هر بخش از کتاب آمده است که مخاطب به آساني ميتواند به جادهاي خاص دست يابد.
کتاب «راهياب ايران» زمستان سال 87 از سوي انتشارات فرهنگ معاصر به بازار کتاب عرضه شد و به دليل شيوه، نگاه نو و کاربردي مولف و ناشر به سفر و گردشگري در ايران توانست نگاهها را به سمت خود جلب کند و به چاپ چهارم برسد. اين چاپ با بهاي 12 هزار تومان در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
نظر شما