چهارشنبه ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۱
طبیعی است که برخی حوزه‌ها در «کتاب‌فصل» برگزیده نداشته باشند

مجید حمیدزاده، دبیر جایزه کتاب فصل با اشاره به شیوه داوری‌های این جایزه، برگزیده‌ نداشتن برخی از حوزه‌ها را طبیعی دانست و گفت: در روند داوری جایزه کتاب فصل، امتیازهای اعلام شده از سوی داوران برای هر اثر اگر مابین 80 تا 90 باشد آن اثر به عنوان شایسته تقدیر معرفی می‌شود و آثاری که امتیاز بالای 90 کسب کنند، برگزیده این جایزه خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، حمیدزاده با ارایه آمار چهار هزار و 672 اثر داوری در این دوره در 66 گروه مختلف، گفت: تعداد کتاب‌های ارزیابی شده در این دوره، حدود 30 درصد افزایش نسبت به دوره پیش (دوره هفدهم) و 14 درصد افزایش نسبت به دوره مشابه سال پیش داشته‌اند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر رشد کیفی این جشنواره، بازخورد این مقوله را به مخاطبان موکول کردند و سخن گفتن درباره آن را نیازمند یک تحقیق جامع دانستند.

دبیر جشنواره کتاب فصل با اشاره به که پنج سکه برای برگزیدگان و سه سکه برای شایستگان تقدیر این جایزه در نظر گرفته شده است، به نحوه داوری این جشنواره هم پرداخت و افزود: آثار در دو مرحله مورد داوری قرار می‌گیرند و اگر اثری امتیاز بالای 80 بیاورد به جمع آثار نهایی راه می‌یابد.

او اضافه کرد: اگر امتیاز نهایی اثر بین 80 تا 90 باشد، آن اثر شایسته تقدیر می‌شود و اگر از 90 بیشتر باشد به عنوان برگزیده معرفی خواهد شد.

حمیدزاده ادامه داد: این داوران توسط اعضای هیات علمی انتخاب می‌شوند و البته تایید کننده نهایی برگزیدگان هم هیات علمی جایزه کتاب فصل است.

وی در پایان به فراخوان کتاب‌های منتشر شده در فصل پاییز هم اشاره کرد و گفت: از حدود دو هفته آینده دبیرخانه کتاب فصل آماده گرفتن این آثار می‌شود.

آیین پایانی هجدهمین دوره جشنواره کتاب فصل برای معرفی 12 اثر برگزیده و 17 اثر شایسته تقدیر در بخش‌های مختلف از ساعت 15 امروز چهارشنبه 7 دی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری آغاز شد.

جایزه کتاب فصل در هجدهمین دوره آن، با معرفی 29اثر، شامل 12 اثر برگزیده و 17 اثر شایسته تقدیر از ساعت 15 در سالن اجتماعات پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری آغاز شده است. در این دوره، در حوزه دین چهار اثر، در حوزه هنر سه اثر، در حوزه کودک و نوجوان دو اثر و در حوزه‌های فلسفه، علوم اجتماعی و علوم کاربردی، هرکدام یک اثر برگزیده شده‌اند.

همچنین در حوزه‌های علوم اجتماعی و ادبیات، هر کدام چهار اثر، در حوزه‌های دین، علوم کاربردی و علوم خالص، هر کدام دو اثر و در حوزه‌های تاریخ و جغرافیا، فلسفه و زبان، یک اثر شایسته تقدیر معرفی شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها