چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶ - ۱۲:۲۱
اردبيل صاحب كتابخانه تخصصي ادبيات و دين مي‌شود

بخش مجزايي از كتابخانه مركزي استان اردبيل در حوزه ادبيات و دين، تخصصي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، بخش كوچكي از كتابخانه «شهيد مطهري» اردبيل با نام «استاد بابا صفري» محقق و نويسنده معاصر استان، سه هزار نسخه كتاب مرجع در فضايي با گنجايش 20صندلي و دو ميز مطالعه به خود اختصاص داده است. يك هزار و 500عضو كارشناس و استاد به عنوان پژوهش‌گر از آثار اين بخش استفاده مي‌كنند.

در كنار آثار ارسالي از نهاد كتابخانه‌ها، هر ماه 30نسخه كتاب تخصصي و مرجع از سوي خانه كتاب اردبيل به مخزن باز اين مجموعه افزوده مي‌شود. فقط افراد خاصي كه داراي معرفي نامه از دانشگاه يا موسسات پژوهشي اند كتاب‌هاي اين بخش را امانت مي‌گيرند.

قاسم مظفري، مدير كتابخانه «شهيد مطهري» با تاكيد بر نقش كتابخانه‌هاي تخصصي در ارتقاي فرهنگ و دانش بومي به ايبنا گفت: با رشد روزافزون علوم و به دنبال تخصصي شدن حرفه‌ها و دانش‌ها بايد نشر و كتا‌بخواني نيز از صورت سنتي و عمومي خارج شوند. امكانات و آثار موجود در كتابخانه‌هاي درجه سه و دو شهرستاني ،نياز محققان و اقشار تحصيل‌كرده را پاسخ‌گو نيستند و بايد براي هر قشر كتابخانه‌اي مجزا درنظر بگيريم.

وي با بيان اين مطلب كه بخش فعلي هنوز نمي‌تواند به عنوان يك كتابخانه تخصصي مطرح شود، خاطرنشان كرد: 80درصد عمليات ساخت كتابخانه مركزي به پايان رسيده كه با اختصاص يك طبقه آن به كتابخانه تخصصي، به آرمان فرهنگي خود در استان جامه عمل مي‌پوشانيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها