بيشتر كتابهاي انتشارات حكمت در قالب مجموعه آثار منتشر ميشوند. اين انتشارات به تازگي و در آستانه نمايشگاه كتاب 40 عنوان جديد از اين مجموعهها را منتشر كرده است كه جلد چهاردهم «دايرهالمعارف تشيع» يكي از مهمترين آنهاست._
وي افزود: همچنين مجموعه جديدي با عنوان «فلسفههاي انضمامي» را در دست انتشار داريم كه آثاري جامع با متني روان را شامل ميشوند و به فلسفههاي مضاف ميپردازند. از اين مجموعه «معرفتشناسي» نوشته ريچارد فيومرتون و «فلسفه علم» منتشر شدهاند. همچنين در آينده مجموعهاي جداگانه با عنوان «فلسفه مضاف» منتشر خواهيم كرد.
به گفته غفاري، از مجموعه «آشنايي با فلسفه تحليلي» نيز دو كتاب با عناوين «معرفتشناسي» و «فلسفه علم» منتشر شدند كه نخستين آنها نوشته گري لينگ و دومين اثر نوشته ديويد پاپينيو است.
وي همچنين از انتشار «فلسفه منطق» از اين مجموعه خبر داد كه به دليل ارزش و اهميت آن ممكن است به عنوان منبع درسي در دانشگاهها معرفي شود.
وي «تحليل نقوش اسلامي» كريچلو و «مباني هنر مسيحي» بوركهارت را عناوين جديد مجموعه حكمت جاويدان برشمرد و گفت: انتشار مجموعه جديدي با عنوان «هنر در جهان اسلام» را نيز در دستور كار قرار دادهايم كه سه مجلد از آن در نمايشگاه عرضه ميشوند. اين مجلدات به بررسي شهر، موسيقي و هنر در جهان اسلام اختصاص دارند.
به گفته وي، «ويليام چيتيك» نامي شناخته شده براي عرفانپژوهان ايراني است. انتشارات حكمت كتابي با عنوان «اصول و مباني عرفان مولوي» از اين نويسنده را ارايه ميكند.
مديرمسوول انتشارات موسسه حكمت به آماده شدن كتاب «تاريخ فلسفه راتلج» اشاره كرد و گفت: اين اثر در مرحلهاي نيست كه بتوان آن را در نمايشگاه عرضه كرد.
وي با اشاره به سابقه چهل ساله انتشارات حكمت گفت: تاكنون در تمامي دورههاي نمايشگاه كتاب تهران شركت كردهايم.
غفاري نمايشگاه كتاب را فرصتي براي شناسايي متقابل مخاطب و ناشران دانست و پيشنهاد كرد: موسسات نشر زيادي در نمايشگاه شركت دارند، اما همه آنها كتابهاي سطح بالا عرضه نميكنند. بنابراين بهتر است جايگاهي براي ناشران برتر در نظر گرفته شود تا مخاطبان جدي زودتر به نتيجه برسند.
بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 14 تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.
نظر شما