"دفتر روايتهاي ماندگار" و كتابخانه تخصصي دفاعمقدس آن، سيويكم خرداد سال گذشته در فرهنگسراي رازي افتتاح شد. اما به گفته مسوول دفتر، این مجموعه با فاصله كوتاهي از آيين افتتاح، تعطيل شده و اكنون غيرفعال است./
وي افزود: با اين وجود، حدود 4 هزار عنوان كتاب مربوط به دفاعمقدس را تهيه و با همكاري يكي از كاركنان كتابخانه فرهنگسراي رازي، ردهبندي و طبقهبندي موضوعي كرديم. فاز نخست فعالیت دفتر روايتهاي ماندگار، تاسيس كتابخانه تخصصي دفاعمقدس و فاز دوم نيز فعالسازي كارگاه مجازي داستاننويسي دفاعمقدس در دفتر روايتهاي ماندگار بود.
نويسنده كتاب "چهل کتاب: معرفی توصیفی چهل داستان دفاعمقدس" يادآوري كرد: بعد از برگزاري مراسم افتتاح كتابخانه تخصصي دفاعمقدس "دفتر روايتهاي ماندگار" مسايلي مانند نبود حمايت مالي و تاكيد مسوولان فرهنگسراي رازي مبني بر فعاليت پروژهاي در این دفتر به ميان آمد و اين بخش را به عنوان يكي از بخشهاي ساختار فرهنگسرا نپذيرفتند.
شيشهگران با تاكيد بر لزوم حمايت فرهنگسراي رازي از دفتر روايتهاي ماندگار، گفت: اين دفتر، با تاييد شوراي شهر تهران فعال شد و فرهنگسراي رازي، ملزم به حمايت از آن بود كه متاسفانه به وظيفه خود عمل نكرد. ما نيز كتابها را جمعآوري كرديم و بخشي از آنها را به كتابخانه تخصصي دفاعمقدس باغموزه دفاعمقدس بُرديم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار مبني بر دليل سكوت 10 ماهه نسبت به انعكاس خبري اين موضوع خاطرنشان كرد: ما به احترام دفاعمقدس، سكوت كرديم و شخصا" اين موضوع را پيگيري كردم. اما تاكنون جوابي به ما داده نشده است.
خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) اميدوار است كه يكي از مسوولان شوراي شهر تهران يا فرهنگسراي رازي، پاسخگوي اين مشكل باشند تا انعکاس داده شود.
مراسم افتتاح كتابخانه تخصصي دفاعمقدس "دفتر روايتهاي ماندگار"، سيويكم خرداد ماه 89 با حضور جمعي از نويسندگان دفاعمقدس، احمد مسجد جامعي، عضو شوراي شهر و مسوولان منطقه يازده شهرداري تهران در فرهنگسراي رازي برگزار شد.
احمد مسجد جامعي، در بخشي از سخنانش در این مراسم پيشنهاد تاسيس هيات امناي دفتر روايتهاي ماندگار را مطرح و تاكيد كرد: مطالب ناگفته زيادي درباره جنگ تحميلي عراق علیه ایران باقي مانده كه اميدوارم با همت اين دفتر، به ثبت برسند.
نظر شما