چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۴
هر آنچه مي‌خواهيد درباره «قند» بدانيد

تاليف كتاب «قند و انسان سالم» به قلم سيد محمد حجازي به پايان رسيد.

نويسنده كتاب در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، با اعلام اين خبر افزود:‌‌ مصرف قند و شكر از ديرباز در جوامع بشري، خصوصاً ايران باستان اهميت زيادي داشته، به طوري كه از اين ماده به عنوان سمبل شيريني و موفقيت زندگي در آيندگان استفاده مي‌شده است.

حجازي در ادامه با طرح اين سئوال كه اگر قند وجود نداشت چه اتفاقي مي‌افتاد، گفت: در اين كتاب به اين سئوال و راه‌هاي فراوري اين ماده در صنعت پاسخ داده شده است. براي مثال مي‌توانيد در بخشي از اين كتاب مي خوانيد كه اين ماده 4 كيلو كالري به بدن مي‌دهد تا انرژي مورد نياز براي 10 دقيقه پياده‌روي سريع تامين شود.

وي تصريح كرد: امروزه متخصصان تغذيه و صنايع غذايي درصدد اين هستند كه ضرر و زيان‌هاي استفاده نامطلوب از اين ماده را كاهش دهند، به همين دليل در آزمايشگاه‌ها اين موضوع را بررسي مي‌كنند.

اين كتاب38 فصل دارد و در آن به تاريخچه پيدايش قند، مواد تشكيل‌دهنده آن، كاربردهاي متنوع اين محصول و راه‌هاي تنظيم جذب قند مطالب متنوع و مفيدي اشاره شده است.

حجازي تاكيد كرد: همچنين با مطالعه اين كتاب مي‌توانيد درباره انواع قندها، رژيم‌هاي چاقي و لاغري، شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي، اختلالات آنزيمي و ... اطلاعات خود را افزايش دهيد. 

«قند و انسان سالم» در شمارگان 2200 نسخه توسط انتشارات حيان به كتابفروشي‌ها مي‌آيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط