تاليف كتاب «قند و انسان سالم» به قلم سيد محمد حجازي به پايان رسيد.
حجازي در ادامه با طرح اين سئوال كه اگر قند وجود نداشت چه اتفاقي ميافتاد، گفت: در اين كتاب به اين سئوال و راههاي فراوري اين ماده در صنعت پاسخ داده شده است. براي مثال ميتوانيد در بخشي از اين كتاب مي خوانيد كه اين ماده 4 كيلو كالري به بدن ميدهد تا انرژي مورد نياز براي 10 دقيقه پيادهروي سريع تامين شود.
وي تصريح كرد: امروزه متخصصان تغذيه و صنايع غذايي درصدد اين هستند كه ضرر و زيانهاي استفاده نامطلوب از اين ماده را كاهش دهند، به همين دليل در آزمايشگاهها اين موضوع را بررسي ميكنند.
اين كتاب38 فصل دارد و در آن به تاريخچه پيدايش قند، مواد تشكيلدهنده آن، كاربردهاي متنوع اين محصول و راههاي تنظيم جذب قند مطالب متنوع و مفيدي اشاره شده است.
حجازي تاكيد كرد: همچنين با مطالعه اين كتاب ميتوانيد درباره انواع قندها، رژيمهاي چاقي و لاغري، شيرينكنندههاي مصنوعي، اختلالات آنزيمي و ... اطلاعات خود را افزايش دهيد.
«قند و انسان سالم» در شمارگان 2200 نسخه توسط انتشارات حيان به كتابفروشيها ميآيد.
نظر شما