یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۰
تلاش چين براي فروش كتابهايش در بازار جهاني

یک مقام رسمی از اداره کل نشر و چاپ چین گفت : چین با اجرای برنامه هایی ویژه اقدام به توسعه و ترویج فروش کتاب‌ها و محصولات چاپی چینی در بازارهای جهانی کرده است.\

 به گزارش خبرگزاری کتاب ایران ( ایبنا )به نقل از شینهوا، «ژانگ فوهای» مدیر تبادلات خارجی و همکاری‌های بین‌المللی اداره کل نشر و چاپ چین گفت: این پروژه شامل همکاری با شبکه‌های بین‌المللی و بازارهای منطقه‌ای، برگزاری نمایشگاه های کتاب برای ناشران چینی و خارجی و حمايت و تقويت فروش آنلاین و اینترنتی در کتاب‌فروشي‌ها است. 

وی افزود: این تلاش ها منجر به پیشرفت کیفیت کتاب های چینی می‌شود. یکی از دلایل اجرای این پروژه پايين بودن فروش محصولات چاپی چینی در سطح جهانی در مقايسه با فروش محصولات دیجیتالی صادراتی است. 

وی خاطر نشان کرد: فروش خارجی بازی‌های آنلاین در سال 2009 به 109 میلیون دلار آمریکا رسید كه نسبت به سال قبل 53.9 درصد افزايش داشته است. در حالی که فروش محصولات چاپی چینی تنها 20 میلیون دلار را به خود اختصاص داده است. 

فوهای گفت: این پروژه کمک خواهد کرد تا خوانندگان خارجی کتاب‌های چینی را بشناسند و فرهنگ چینی را در میان جوامع بین‌المللی ترویج مي‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها