دبير علمي سيزدهمين جشنواره كتاب سال دفاعمقدس گفت: حضور ناشران شهرستانها در اين دوره چشمگير بود و از فعاليتشان در توليد آثار شاخص نشان دارد. تعداد بسياري از 66 رتبه به دست آمده، به اين ناشران اختصاص دارند./
وي با اشاره به نتايج به دست آمده از داوريهاي 15 گروه جشنواره سيزدهم كتاب سال دفاعمقدس، تصريح كرد: حضور ناشران شهرستانها چشمگير بود و اين حضور نشان مي دهد كه نتيجه فعاليتشان، توليد آثار شاخص بوده است. تعداد بسياري از 66 رتبه به دست آمده در اين دوره از جشنواره، به اين ناشران اختصاص دارند كه بر همين اساس توجهمان را بيش از پيش به آنها معطوف خواهيم كرد.
دبير علمي سيزدهمين جشنواره كتاب سال دفاعمقدس ادامه داد: ناشران مشهوري مانند صرير، شاهد و سوره مهر به اعتبار دولتي بودن و تمركزشان بر حوزههاي دفاعمقدس و انقلاب اسلامي، به طور طبيعي آثارشان به مراحل بالاتر راه پيدا ميكنند و هيچ عنصر ديگري در اين مساله دخيل نيست.
سنگري درباره انتشارات سوره مهر گفت: اين ناشر به اعتبار كيفيت چاپ آثار و تصويرگري، فضاسازي و توزيع مناسب آنها كه مساله بسيار مهمي است و همچنين به اعتبار محتوا و ويراستگي و پيراستگي آثار و بهره گرفتن از نويسندگان شاخص به ناشر موفقي تبديل شده است. اما بايد بيش از پيش مراقب باشد تا مبادا به دليل حضور در حوزه كمّي و انتشار چندينباره آثار، توجه مخاطبان و اقبال نويسندگان به اين انتشارات ضعيف شود.
وي درباره فعاليت حوزه هنري اضافه كرد: حضور نيروهاي با تجربه و كارآزموده و صاحب قلم مانند، مرتضي سرهنگي، عليرضا كمري و هدايتالله بهبودي و خلق آثار و مديريتشان در اين حوزه سبب توليد آثار درخشاني شده است.
محمدرضا سنگري، ايجاد زمينه نقد علمي را براي تقويت نويسندگان پيشنهاد داد و تصريح كرد: ناشران برجسته بايد حفرهها را بشناسند و گوشه چشمي به اقبال اجتماعي داشته باشند و ببينند در كدام مقوله خلاء وجود دارد. در واقع بايد در جامعه سرمايهگذاري كنند، هر چند كه ثمرهاش 2 سال بعد به دست آيد.
نظر شما