جمعه ۲۱ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۵
"تمناي شهادت" به چاپ نهم مي‌رسد

کتاب "تمنای شهادت" با محوريت معرفي سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی از زبان همرزمانش، در آينده‌اي نزديك توسط نشر مجنون به چاپ نهم خواهد رسيد._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) جانمراد احمدی و رجبعلی رحیمی، گفته‌هايي از "سيد يحيي رحیم صفوی"، "مصطفی ایزدی"، "محمدباقر قالیباف" و "حسین علایی" را درباره شهيد كاظمي، در اين اثر گرد آورده‌اند.

زندگی‌نامه، دست‌نوشته‌ها، وصیت‌نامه و تصاويري از شهيد احمد كاظمي و پیام مقام مظعم رهبری به مناسبت شهادت او، در بخش ديگري از كتاب "تمنای شهادت" جاي گرفته‌اند.

اين كتاب در آينده‌اي نزديك با شمارگان 2500 نسخه و توسط نشر مجنون به چاپ نهم خواهد رسيد.

احمد كاظمي، سال 1337 در شهرستان نجف آباد متولد شد. او بعد از حضور در جبهه‌هاي جنگ و در سال 1360، لشکر 8 نجف اشرف را تأسیس کرد و تا سال‌ها مسوولیت این لشکر را برعهده داشت. 

فرماندهی لشکر 14 امام حسین(ع) و معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران از جمله مسوولیت‌های این سردار شهيد بوده‌اند.

سردار احمد كاظمي، به همراه جمعي از فرماندهان سپاه پاسداران، روز نوزدهم دي ماه سال 1384 و در آستانه روز عرفه، در حادثه سقوط هواپيماي جت فالكون به شهادت رسيدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها