چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۶
رونمایی از ۱۵ عنوان کتاب تازه و برگزاری ۱۴ جلسه نقد و بررسی در هفته کتاب

چهارمحال و بختیاری- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از رونمایی ۱۵ عنوان کتاب تازه‌ منتشر شده، برگزاری ۱۴ جلسه نقد و بررسی کتاب، خوانش متون کهن فارسی با محوریت آثار نظامی و تجلیل از کتابداران و خادمان نشر در هفته کتاب سی‌وچهارم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شهرام فرجی‌آقبلاغی بیان کرد: در هفته کتاب سی‌وچهارم، ۱۵ عنوان کتاب تازه منتشر شده اهالی قلم استان رونمایی و کتابداران، خادمان نشر و کتاب‌خوانان برتر نیز تجلیل می‌شوند. بازدید از کتاب‌فروشی‌های سطح مرکز استان و شهرستان‌ها نیز از برنامه‌های ما در این هفته است.

وی افزود: ۱۴ جلسه نقد و بررسی کتاب با حضور نویسندگان، منتقدان و علاقه‌مندان در سراسر استان برگزار می‌شود و کارگاه‌های نویسندگی و آشنایی با فرایند تولید کتاب نیز در مراکز فرهنگی و کتابخانه‌های عمومی استان برپا می‌شود. برگزاری میزگردهای بررسی راهکارهای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی با حضور نویسندگان بومی، فعالان فرهنگی استان، کتابداران و مدیران حوزه نشر چهارمحال و بختیاری نیز در دستور کار قرار دارد.

فرجی آقبلاغی اضافه کرد: برگزاری نشست‌های خوانش متون کهن فارسی با محوریت آثار نظامی و بررسی آثار شاخص ادبیات داستانی ایرانی، از دیگر برنامه‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در هفته کتاب سی‌وچهارم است. نمایشگاه کتاب نیز در سطح استان ما برپا می‌شود.

فرجی بیان کرد: پیگیری اختصاص جلسه شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستان‌ها به مسئله ترویج کتاب و کتاب‌خوانی در سطح جامعه نیز در دستور کار ما قرار دارد تا ضمن آن راهکارهای افزایش سرانه مطالعه و حمایت از کتابخانه‌های عمومی استان را بررسی کنیم.

فرجی در بخش دیگری از سخنان خود، انتخاب شعار هفته کتاب سی‌وچهارم را هوشمندانه دانست و گفت: شعار این تفکر را به مخاطب القا می‌کند که برای یافتن ابهامات ذهنی و سؤال‌های بی‌پاسخ که عمدتاً درگیر آنهاست، می‌تواند با گفت‌وگو با کتاب به تمام مجهولات ذهنی خود پی ببرد و در صورت بروز سوال‌های مختلف، با مراجعه به کتاب‌های گوناگون پاسخ آنها را پیدا کند.

وی افزود: این شعار به نوعی مخاطب را ترغیب به مطالعه می‌کند و به نظر من می‌تواند یکی از بهترین شعارها در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی باشد.

سی‌وچهارمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «با کتاب گفت‌وگو کنیم» از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان (۱۴۰۵) در سراسر کشور برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها