دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲
مجموعه داستان «وقتی باغستان دور ما می‌گشت» منتشر شد

قزوین- مجموعه داستان «وقتی باغستان دور ما می‌گشت» شامل ۱۰ داستان کوتاه از نویسندگان قزوین، به کوشش مها دیبا و توسط انتشارات عینک منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قزوین، این کتاب مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه ۱۰ نویسنده قزوینی است که با نگاهی به مسائل اجتماعی، خانوادگی، سیاسی و دیگر دغدغه‌های انسانی شکل گرفته‌اند. نویسندگان در این مجموعه تلاش کرده‌اند روایت‌هایی از زندگی و شخصیت‌هایی ارائه دهند که از دل واقعیت‌های جامعه برآمده‌اند و هر یک با تجربه‌ها و رنج‌های خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

در توضیح پشت جلد کتاب آمده است که داستان‌های این مجموعه تلاش دارند از روایت کوتاه یک برهه از زندگی فراتر بروند و سال‌های زیسته شخصیت‌های خود را در قالب کلمات به تصویر بکشند.

«وقتی باغستان دور ما می‌گشت» به معرفی نسل تازه‌ای از نویسندگان این شهر به جامعه ادبی پرداخته است؛ نویسندگانی که به گفته گردآورنده، از ایده‌های تازه، ذهن خلاق و قلمی قدرتمند برخوردارند.

در این مجموعه داستان‌هایی از فاطمه شریف‌نژاد، نازنین رادمهر، ثریا خضری‌تبار، نعیمه‌السادات موسوی، مها دیبا، زهرا علی‌پور، مرتضی رویتوند، بهار صفا، هستی بابایی و فاطمه بخارایی گردآوری شده است.

کتاب «وقتی باغستان دور ما می‌گشت» در ۳۰۰ نسخه و با قیمت۳۰۰ هزار تومان منتشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها