دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۹
تشکیل مجمع نویسندگان؛ گامی برای حمایت مستمر از اهالی قلم

مرکزی – معاون استاندار مرکزی با تأکید بر نقش سرمایه‌های انسانی و فرهنگی در توسعه استان، تشکیل مجمع نویسندگان استان مرکزی و ایجاد سازوکاری مستمر برای حمایت از تولید و انتشار آثار فرهنگی را خواستار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، نشست فرهنگی با موضوع بررسی راهکارهای حمایت از آثار فرهنگی و نویسندگان، با حضور جمعی از مسئولان و صاحب نظران فرهنگی استان مرکزی برگزار شد.

علی میرزائی در این نشست با تأکید بر ضرورت حمایت از نویسندگان و آثار پژوهشی و فرهنگی اظهار کرد: نباید آثار ارزشمند به دلیل محدودیت‌های مالی از دسترس جامعه دور بمانند و مغفول واقع شوند.

وی افزود: یکی از شاخص‌های اصلی رشد و توسعه هر کشور، تعداد و کیفیت نویسندگان و آثاری است که در آن کشور تولید می‌شود و توجه به این حوزه می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سرمایه فرهنگی جامعه داشته باشد.

معاون استاندار مرکزی با اشاره به ضرورت تغییر رویکرد در حمایت از اهالی قلم گفت: هدف ما عبور از حمایت‌های موردی و حرکت به سمت طراحی سازوکاری مؤثر، هدفمند و مستمر برای تولید و انتشار آثار فرهنگی است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه واقعی یک استان تنها با سرمایه‌های اقتصادی محقق نمی‌شود، بلکه رشد هم‌زمان سرمایه‌های انسانی و فرهنگی از ارکان اصلی پیشرفت و توسعه پایدار است.

تشکیل مجمع نویسندگان؛ گامی برای حمایت مستمر از اهالی قلم

در ادامه این نشست، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با تبیین دیدگاه‌های تخصصی خود درباره حفظ، معرفی و تکثیر میراث ناملموس فرهنگی، به ظرفیت‌های فرهنگی استان و ضرورت توجه بیشتر به این حوزه پرداخت.

علی ایزدی با اشاره به مؤلفه‌های پیشران توسعه در جهان اظهار کرد: کتاب و تئاتر از ارکان و شاخص‌های مهم پیشرفت فرهنگی ملت‌ها در سطح بین‌المللی به شمار می‌روند و ریشه و اصالت هر کشور در فرهنگ آن کشور نهفته است.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به عدالت فرهنگی افزود: توجه به حوزه‌های فرهنگی، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، باید به یک اولویت جدی در دستور کار مسئولان قرار گیرد تا زمینه تحقق عدالت فرهنگی در سراسر استان فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به ظرفیت‌های بالای این استان در پرورش مفاخر فرهنگی و هنری، هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را یکی از کلیدهای اصلی ترویج فرهنگ در جامعه عنوان کرد.

ایزدی در ادامه بر ضرورت گسترش فرهنگ مطالعه تأکید کرد و گفت: حمایت از اهالی قلم و فعالان حوزه کتاب و فرهنگ، نقشی حیاتی در توسعه فرهنگی جامعه دارد و باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی همچنین ایجاد صندوق اختصاصی حمایتی برای پشتیبانی از فعالان فرهنگی و هنری را ضرورتی انکارناپذیر دانست و گفت: پیگیر هستیم منابع این صندوق از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و سازمان‌ها تأمین شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی چنین صندوقی می‌تواند بخشی از خلأهای مالی موجود در مسیر تولید و انتشار آثار فرهنگی را پوشش دهد و زمینه حمایت هدفمندتر از نویسندگان و فعالان فرهنگی و هنری را فراهم کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها