دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۱
«گنج آذریون»؛ روایتی از گفت‌وگوهای انسان و عناصر طبیعت

فارس - کتاب «گنج آذریون»، به نویسندگی شیما ملکمی‌شیرازی در شیراز منتشر شد.

کرامت یزدانی ویراستار و ناشر اثر، با تأکید بر نقش داستان در انتقال مفاهیم عمیق انسانی به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در شیراز، گفت: در دنیای پرشتاب امروز که ذهن انسان با انبوهی از اطلاعات پراکنده روبه‌روست، یافتن مسیری برای بازگشت به خویشتن بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

به باور او، پاسخ این نیاز در قدرت شگفت‌انگیز «داستان» نهفته است؛ زیرا داستان‌های تمثیلی صرفاً برای سرگرمی نیستند، بلکه مؤثرترین ابزارهای انتقال حکمت در طول تاریخ بشریت به شمار می‌روند.

وی ‌افزود: هنگامی که حقیقتی عمیق در کالبد یک روایت بیان می‌شود، از مرزهای سخت‌گیر منطق عبور کرده و مستقیماً بر جان و ضمیر ناخودآگاه انسان می‌نشیند. داستان‌ها به مخاطب امکان می‌دهند خود را در آینه شخصیت‌ها ببیند، با ترس‌هایشان روبه‌رو شود و در مسیر رشد آنان، قدرت از دست‌رفته خویش را بازیابد.

به گفته ناشر، «گنج آذریون» فراتر از یک داستان است و می‌توان آن را نقشه‌راهی دانست که خواننده را از جست‌وجوی بیرونی به سوی کشف درونی هدایت می‌کند. در این اثر، مفاهیم روان‌شناختی و عرفانی در قالب گفت‌وگوهایی میان انسان و عناصر طبیعت همچون شاهین، پروانه، سنجاقک و آفتابگردان بازآفرینی شده‌اند.

«گنج آذریون» و روایتی از گفت‌وگوهای انسان و عناصر طبیعت

شیما ملکمی‌شیرازی، نویسنده این کتاب، نیز درباره انگیزه نگارش این اثر گفت: یادم هست شش‌ساله بودم. در یکی از ظهرهای داغ امرداد، زمین را می‌کندم و به کوزه‌ای گِلی رسیدم. با هیجان آن را شکستم، اما جز توده‌ای گِل خشکیده چیزی نیافتم. آن روز ناامید شدم اما دست نکشیدم. سال‌ها بعد، حتی وقتی نخستین کتابم را نوشتم، باز هم در پی یافتن گنجی از جنس پول و شهرت بودم؛ اما آن مسیر نیز به مقصد نرسید.

او ادامه داد: تا اینکه اتفاقی نگاه مرا از خاک به نور تغییر داد. آنجا با آذریون آشنا شدم؛ آفتابگردانی که راز شکوهش نه در اعماق تاریک زمین، بلکه در چرخیدن به سوی نور است. فهمیدم تمام این سال‌ها در جای اشتباهی به دنبال گنج می‌گشتم. من زمین را می‌کندم، در حالی که باید خودم را می‌کاشتم تا رو به خورشید آگاهی رشد کنم.

«گنج آذریون»، روایتی داستانی با رویکردی نمادین و انگیزشی است که با بهره‌گیری از تمثیل و گفت‌وگوهای استعاری، مخاطب را به سفری درونی برای کشف معنا و آگاهی دعوت می‌کند.

به گزارش ایبنا؛ کتاب «گنج آذریون»، اثر شیما ملکمی‌شیرازی، با ویراستاری کرامت یزدانی در ۲۰۰ صفحه، توسط انتشارات نویسندگان پارس در شیراز منتشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها