شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
تاثیر کتابخانه‌های سیار بر تقویت جریان فرهنگی جامعه

سمنان - دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: کتابخانه‌های سیار بر تقویت جریان فرهنگی جامعه موثر است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شاهرود، آزاده نظربلند؛ در ادامه سفر به استان‌های گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی، شامگاه جمعه چهارم اردیبهشت، با همراهی جمعی از مدیران ارشد نهاد، با حضور در اجتماعات شبانه شهرستان شاهرود، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و خدمات‌رسانی کتابخانه سیار در میان مردم قرار گرفت.

در این بازدید میدانی، دبیرکل با حضور در محل فعالیت و خدمات‌رسانی همکاران کتابخانه سیار که این روزها در اجتماعات شبانه شاهرود به ارائه برنامه‌های فرهنگی می‌پردازند، از نزدیک روند اجرای برنامه‌ها و استقبال خانواده‌ها، کودکان و نوجوانان از این خدمات را مشاهده کرد.

اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی از جمله قصه‌گویی، عروسک‌گردانی، نشست‌های کتاب‌خوانی و همچنین برنامه‌های رنگ‌آمیزی برای کودکان و نوجوانان از جمله فعالیت‌هایی بود که در قالب خدمات کتابخانه سیار در این اجتماعات برگزار شد و فضایی فرهنگی و صمیمی برای مخاطبان فراهم کرد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حاشیه این بازدید، حضور کتابخانه‌های سیار در میان مردم را نمونه‌ای از گسترش خدمات فرهنگی در متن جامعه دانست و بر اهمیت تقویت چنین فعالیت‌هایی تأکید کرد.

وی با قدردانی از تلاش کتابداران و همکاران این مجموعه گفت: حضور فعال کتابخانه‌ها در کنار مردم و در رویدادهای اجتماعی، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ مطالعه و گسترش ارتباط میان کتابخانه و جامعه است.

وی افزود: کتابخانه‌های سیار با انعطاف و پویایی خود می‌توانند خدمات فرهنگی را به نقاط مختلف و جمع‌های مردمی برسانند و زمینه آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با کتاب و فعالیت‌های فرهنگی را فراهم کنند؛ ظرفیتی که می‌تواند در تقویت جریان فرهنگی جامعه نقشی مؤثر ایفا کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها