چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۶
داستان و پویانمایی «تاب‌تاب تا پیروزی» رونمایی شد

کرمان- داستان و پویانمایی «تاب‌تاب تا پیروزی» به مناسبت جنگ رمضان به قلم بتول غفاری، نویسنده مجموعه صد جلدی مهتاب و کرم‌شب‌تاب نوشته و در مرکز فرهنگی مهتاب و کرم شب‌تاب پویانمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمان، ایده داستان «تاب‌تاب تا پیروزی» مقاومت، تاب‌آوری و پیروزی است که مناسب برای بچه‌ها و خانواده‌هاست.

مراسم رونمایی این داستان و پویانمایی در «موکب فرهنگی» واقع در چهارراه سمیه کرمان برگزار شد که این موکب در طی دوران جنگ میزبان برنامه‌های فرهنگی زیادی بوده است.

بتول غفاری، نویسنده مجموعه کتاب‌های «مهتاب و کرم شب‌تاب»، خالق اشعار «بهار»، کتاب‌های «سینما و جنگ سرد»، کتاب‌های «روانکاوی و درمان یک بیمار» است.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایبنا گفت: رسالت رسانه انتشارِ اخبار است و البته به صورت برنامه‌ریزی شده اخبار خشک رو به حالات احساسی و هیجانی آغشته می‌کند.

وی با اشاره به لزوم اهمیت نقش نویسنده در جامعه تصریح کرد: اما وظیفه‌ نویسنده، تبدیل خبر به تجربه‌ای انسانی است.

این نویسنده خاطرنشان کرد: نویسنده هر خبر را روایتی انسانی می‌داند و آن را از حالتی هیجانی و زودگذر، به داستانی معنادار و مانا تبدیل می‌کند.

غفاری با تاکید بر اهمیت غنای ادبیات داستانی اظهار کرد: بنده به عنوان قصه‌نویس فراتر از اخبار می‌خواهم روایت‌گر تجربیات زیسته‌ی میهن باشم.

داستان و پویانمایی «تاب‌تاب تا پیروزی» رونمایی شد

به گزارش ایبنا، بتول غفاری، مدیر «انتشارات غفاری موفق» و مرکز فرهنگی «مهتاب و کرم شب‌تاب» است که تاکنون با هزینه شخصی، 30 جلد از کتاب‌های «مهتاب و کرم شب‌تاب» چاپ و رایگان توزیع شده است. سرآمد کار فرهنگی، کتاب‌های الکترونیک و پویا است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها