چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
کشتی انقلاب با همدلی به سرمنزل مقصود می‌رسد/ ظلم به ملت‌ها نباید رویه جهانی شود

خراسان جنوبی- نویسنده و پژوهشگر خراسان جنوبی گفت: کشتی انقلاب با رمز وحدت و همدلی بین مردم به سرمنزل مقصود می‌رسد.

حسین زنگویی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در بیرجند در مورد لزوم اتحاد و همدلی در این برهه و بزنگاه تاریخی اظهار کرد: اتحاد، رمز الهی برای به وجود آمدن جوامع بشری و اسلامی و خمیرمایه توسعه و رشد جوامع دینی است. همدلی یعنی ملتی دارای یک رای و اندیشه باشند، خیرخواه و دوست هم بوده و در راستای یک هدف حرکت کنند. مردم ایران با وجود داشتن دیدگاه‌های متعدد، همه سرنشینان یک کشتی هستند که می‌توانند در سایه همدلی، از سد مشکلات بگذرند تا به یک هدف واحد دست یابند.

وی ادامه داد: این کشتی نگهبانی دارد و ناخدای کشتی انقلاب امامین بزرگ انقلاب بوده و هستند و مردم باید بدانند زیر سایه رهنمودهای رهبرمان است که می‌توان به سرمنزل مقصود رسید. انقلاب ما، در آستانه پایه‌ریزی به عنوان قیام جهانی در مقابل زورمندان و ستمگران زمانه است و قطعا برای رسیدن به آرمان‌هایمان باید آرای شخصی فدا شده و منافع ملی اولویت یابند تا به سرمنزل مقصود که فراهم شدن مقدمات ظهور امام عصر(عج) است، دست یابیم.

زنگویی با محکومیت تجاوز به کشور بیان کرد: بر اساس تمامی قوانین بین‌المللی، هر کشور به عنوان یک واحد جهانی، حق حاکمیت، امنیت و آرامش دارد و در این چارچوب تجاوز به کشور دیگر جرم است.

وی افزود: حال اینکه خون‌خوارترین و متجاوزترین کشورها نظیر آمریکا و اسرائیل جنایتکار، به کشوری نظیر ایران با سابقه شش هزار ساله تمدن، حمله می‌کنند، قطعا محکومیت جهانی را به دنبال دارد. آن‌هم کشوری نظیر ایران با سابقه تمدن شش هزار ساله که هرگز و در هیچ برهه‌ای از تاریخ، به کشوری تجاوز نکرده است. محکومیت آمریکا و اسرائیل جهان‌خوار، یک اصل است.

زنگویی ادامه داد: همانطور که امام علی فرمودند: کونو للظالم خصما و للمظلوم عونا. باید پیوسته دشمن ظالم و یاور مظلوم باشید، این وظیفه تمام ملل اسلامی است که در مقابل ظلم آمریکا و اسرائیل خاموش نمانند چراکه نباید ظلم و ستم به ملت‌ها، رویه جهانی شود، هرچند خیلی از کشورهای غربی، عادت به تجاوز دارند، اما باید بدانند که نظام اسلامی و ملت ایران در مقابل این ظلم بیکار نخواهند نشست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها