یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
«مهمان‎‌های خوانده» روایتگر داستان کانون شد

کتاب «مهمان‌های خوانده» به قلم تهمینه حدادی و با تصویرگری هاله قربانی روایتی است با هدف معرفی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که به تازگی توسط نشر میرکا وارد بازار کتاب شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا این اثر که کتابی تصویری برای مخاطبان بالای ۹ سال است داستان چند کودک کار را روایت می‌کند که به واسطه آشنایی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دل هنر و فرهنگ ایران سفر می‌کنند و با راهنمای مربیان و هنرمندان کانون آینده متفاوتی برای خود می‌سازند.

در کتاب «مهمان‌های خوانده» به معرفی افراد تاثیرگذار حوزه کودک همچون فرشید مثقالی، احمدرضا احمدی، عباس کیارستمی، فریده فرجام، پرویز کلانتری، سیروس طاهباز و دیگر هنرمندان نامی کانون پرداخته شده است.

کتاب با مقدمه ناشر، مقدمه علی‌اکبر صادقی، هنرمند نامی حوزه نقاشی و تصویرگری، و یادداشت مولف و تصویرگر همراه است. در انتهای کتاب نیز هنرمندان حاضر در کتاب به مخاطبان معرفی می‌شوند و از والدین و بزرگسالان دعوت می شود تا درباره این افراد و سایر هنرمندان کانون با مخاطبان کوچکتر گفت‌وگو کنند.

یکی از بخش‌های قابل توجه این کتاب اشاره به کتابخانه‌های سیار کانون و تریلی نمایش است؛ ضمن آنکه مولفان داستان خود را از دل مرکز نمایش کانون که نخستین کتابخانه این مجموعه فرهنگی بوده است آغاز می‌کنند.

در بخشی از یادداشت علی اکبر صادقی بر این کتاب می‌خوانیم: «همه‌چیز بعد از تصویرگری کتاب پهلوان پهلوانان برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شد. بعد از دیدن این کتاب بود که مدیران کانون به این فکر افتادند که چرا ما انیمیشن ایرانی نمی‌سازیم؟ در آن زمان هفت ماه از خدمت سربازی‌ام باقی مانده بود. یک روز نامه‌ای به دستم رسید که دعوتنامه همکاری من با کانون بود. با همان لباس سربازی نیروی هوایی به آنجا رفتم. و فیروز شیروانلو داستان کوتاهی به من داد و از من خواست اولین فیلم انیمیشن خود را بسازم. من تا به حال فیلمی نساخته بودم و حتی دوربین انیمیشن را از نزدیک ندیده بودم. ولی جسارتش را داشتم و با این کار، به دنیای جدیدی وارد شدم.»

این اثر در شمارگان ۱۰۰ نسخه و در ۴۴ صفحه وارد بازار کتاب شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها