به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، نخستین آیین اهدای نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی با هدف معرفی برگزیدگان محورهای پنجگانه با حضور مسئولین استانی و برخی مسئولین مرتبط با موضوع قرآنی کشور در شهر ساروق زادگاه این حافظ قرآن پیگیری شد.
استاندار مرکزی در این آیین گفت: ماجرای حافظ قرآن شدن کربلایی کاظم ساروقی علاوه بر اینکه بزرگترین معجزه تاریخ معاصر شناخته میشود، سندی بر حقانیت کلام الله مجید این کتاب آسمانی است.
مهدی زند وکیلی افزود: امروز اهدای نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی، میراثی برای معرفی معجزه قرآن است.
دبیر، دبیرخانه «نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی» در این آیین گفت: شاخص ارزیابی اهدای نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی در پنج محور شامل «خانواده قرآنی»، «حافظ ویژه قرآنی»، «پژوهشگر قرآنی»، «معلم قرآنی» و «هنرمند قرآنی» تدوین شده است.
محمد جعفری افزود: کنگره کربلایی کاظم ساروقی ۱۸ سال پیش در ساروق برگزار شد و این کنگره زمینه ساز تشکیل بنیاد بین المللی کربلایی کاظم شد.
وی با اشاره به اینکه برنامهریزی شده است تا در دو سال آینده این آیین در سطح بینالمللی برگزار شود، بیان کرد: ۱۶۰ اثر به دبیرخانه «نشان ملی قرآنی کربلای کاظم ساروقی» رسید و مورد ارزیابی قرار گرفت که از این رقم ۲۰ اثر و در نهایت با نظر داوران پنج اثر برگزیده و شایسته دریافت نشان شدند.
برگزیدگان این رویداد قرآنی بشرح زیر معرفی شدند:
«عبدالرسول گلبن»، از شیراز در بخش هنرمندان قرآنی «حسین عابدینی» از تهران در بخش پژوهشگر قرآنی، «سکینه سبزیان» از سیستان و بلوچستان در بخش حافظ ویژه، «علی محمد یار محمدی» و «احمدرضا محسنی» هر دو از شیراز در بخش خانواده قرآنی و معلمان قرآنی موفق به دریافت نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی شدند.
نظر شما