عبدالسلام بلوچ زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زاهدان، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: داستان نویسی در سیستان و بلوچستان قدمت دیرینهای دارد و در دهه ۴۰ خورشیدی نخستین داستان داستان نویسان این استان در مجله فردوسی به چاپ رسیده است.
وی افزود: داستان نویسی در این استان در طی این سالها با فراز و نشیبهای متعددی مواجه بوده است اما در برهههای مختلف شاهد داستان نویسان صاحب نامی بوده ایم که نه تنها در استان بلکه در کشور نیز درخشیده اند و حتی برخی از آثار بدون حمایتهای خاص نهادهای مختلف با توجهی که از سوی علاقهمندان شکل گرفته است به چاپ دوم و سوم نیز رسیدهاند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان بیان کرد: در یک دهه اخیر کارگاههای داستان نویسی و فعالیت هدفمند داستان نویسی با شکل گیری انجمنهای تخصصی داستان نویسی رویکرد حرفهای به حوزه داده است.
بلوچ زاده خاطرنشان کرد: در همین راستا و به منظور معرفی ظرفیتهای متعدد داستان نویسی در استان و همچنین معرفی داستان نویسان سیستان و بلوچستان رویدادهای داستان نویسی در استان برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره اینکه این رویدادها به نام دو چهره ی شاخص داستان نویسی استان نام گذاری شده است، گفت: زنده یاد عبدالواحد برهانی و زنده یاد امین الله سرابندی از سرامدان خوش نام داستان نویسی در استان هستند که هر کدام ضمن تربیت شاگردان متعدد آثار قابل توجهی نیز دارند و به منظور پاسداشت سالها فعالیت در این حوزه این رویدادها به نام این بزرگواران برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: فراخوان این رویداد ها طی چند روز آینده منتشر خواهد شد و علاقهمندان می توانند برای شرکت در این رویدادهای داستان نویسی، آثار خود را از روالهایی که در فراخوان اعلام خواهد شد ارسال کنند.
بلوچ زاده در پایان ضمن دعوت از داستان نویسان استان برای شرکت در این رویداد ها بیان کرد: برنامهریزی شده تا در آیین اختتامیه ضمن معرفی اجمالی جنبههای مختلف زندگی ادبی زنده یادان برهانی و سرابندی آثار و اثرگذاری آنان در جریان ادبی استان نیز تشریح شود.
نظر شما