سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
«دیوان دیو»؛ مهمان سرزمین کتاب گرگان می‌شود

گلستان- روزنامه‌نگار و فعال کتابخوانی گلستانی گفت: نشستی ادبی با هدف رونمایی و معرفی کتاب «دیوان دیو» با حضور مهرک علی صابونچی، مؤلف کتاب که آن را در سال جاری روانه بازار نشر کرده است، در گرگان برگزار می‌شود.

مهران مؤذنی، روزنامه‌نگار و فعال کتابخوانی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در گرگان، گفت: نشست معرفی و رونمایی کتاب «دیوان دیو»، فرهنگ دیوان، پریان، جنیان، شیطان‌ها، غول‌ها و اژدهایان، با حضور مهرک علی صابونچی، مؤلف کتاب در گرگان برگزار می‌شود.

وی که میزبان این نشست و مؤلف کتاب نیز است، افزود: این رویداد به همت کتاب‌فروشی سرزمین کتاب گرگان و در عصر پنج‌شنبه دوم اسفند ماه ساعت ۱۷ در محل کتاب‌فروشی به نشانی خیابان لشکر، جنب لشکر ۲ برپا خواهد شد.

مؤذنی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان به حضور و مشارکت در نشست ادامه داد: مهرک علی صابونچی، متولد ۱۳۶۶، پژوهشگر فرهنگ ایران و دانش آموخته دکترای فرهنگ و زبان‌های باستانی است که این کتاب را با همکاری انتشار چرخ در ۶۸۸ صفحه قطع رقعی گالینگور در سال جاری روانه بازار نشر کرده است.

وی افزود: این کتاب با نگاهی جامع و عمیق، به ریشه‌های تاریخی و فرهنگی این موجودات خیالی در اساطیر و باورهای ایرانیان از دوران باستان تا دوره اسلامی می‌پردازد و نقش آنها را در ادبیات حماسی، متون دینی زرتشتی و مانوی، داستان‌های عامیانه و فرهنگ عامه بررسی می‌کند.

مهران مؤذنی ادامه داد: صابونچی با استفاده از منابع متعدد و متنوع، از جمله متون پهلوی، فارسی، عربی، و همچنین پژوهش‌های میدانی و مردم‌شناختی، تصویری روشن و مستند از این موجودات افسانه‌ای ارائه می‌دهد.

مؤذنی خاطرنشان کرد: کتاب «دیوان‌دیو» نه تنها به علاقه‌مندان به فرهنگ عامه، اساطیر و ادبیات کهن ایرانی، بلکه به پژوهشگران و دانشجویان این حوزه‌ها نیز اطلاعات ارزشمندی ارائه می‌دهد.

وی در خاتمه گفت: صابونچی تا به امروز آثار متعدد و خوش‌خوانی را روانه بازار نشر کرده که به عنوان نمونه می‌توان به کتاب‌های هستی ایزدان و نیستی دیوان، تبعید به کشور حسنت، رساله موش و گربه، رساله صد دیو، رساله عشق و عاشقی و یکی بود یکی نبود هرمزد بود و اهریمن نبود اشاره کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین