به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سومین همایش بزرگداشت روز تاریخ نگاری انقلاب اسلامی که دوشنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ در کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس برگزار شد، گفت: خوشحالیم در ماه مبارک شعبان از فیوضات این ماه بهره مند هستیم، نشست تاریخ نگاری امسال با تاخیر برگزار شد که از همت مجلس و مرکز اسناد مجلس تشکر می کنم.
وی افزود: بحث انقلاب یکی از موضوعات مهم است و شبه روایت ها یک جنگ بزرگ است که از جنگ اطلاعاتی و اقتصادی و.... بزرگتر است. امروز دستگاههایی به صورت گسترده علیه انقلاب اسلامی در تلاش هستند.
حجتالاسلام پورمحمدی بیان کرد: بحث گردشگری موضوع جذاب همه ملتهاست اما در این روزها در این زمینه همه نکات علیه ایران است و هیچ نمادی از منابع، تاریخ، امکانات و از دستاوردهای انسانی و… مشاهده نمیکنیم و توجه فوقالعادهای برای وارونه نمایی و پنهان کردن توانمندیهای ایران به چشم میخورد.
وی گفت: در چهل سال گذشته انقلاب اسلامی در توسعه انسانی دستاوردهای بالایی داشته است که قابل توجه است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با اشاره به یک گزارش از تونی بلر که در شماره سوم فصلنامه گواه آمده است، افزود: تونی بلر ده سال نخست وزیر انگلستان از حزب کارگر بود، طولانیترین دوره مربوط به زمان اوست، او در جنگ آمریکا علیه عراق همدست بوش علیه عراق فعال بود. او بیان میکند که در این گزارش همه افراد این موسسه با هم نظر دادهاند که به تحولات سی سال بعد از فروپاشی شوروی و ۴۰ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره دارد و بیان میکند با اینکه فروپاشی شوروی منجر به تحولات بسیار در جهان شده اما تحولات معاصر از سال ۱۹۷۹ اتفاق افتاده است و نباید زمان تحولات را از سال ۱۹۸۹ ارزیابی کرد.
حجتالاسلام پورمحمدی بیان کرد: ما امروز همچنان چرخههای تاثیرگذار انقلاب اسلامی را میبینیم. ۴۰ سال پس از انقلاب این تحلیل ارائه میشود که قابل کتمان نیست. انقلاب اسلامی نقش و سایه خود را بر تحولات جهانی انداخته و تاثیرگذار بوده است.
وی با اشاره به مقاومت زنان، کودکان، مردان و کهنسالان غزه گفت: آمریکا از تفکر مقاومت نگران است و موضوع او هستهای نیست. ملت ایران ایستاده است و حق دارد که مطالبهگری داشته باشد. مشکلات باید حل شود اما در کل رشتههای پیشرفت رقم خورده است و وظیفه ما بازتاب این تحولات در ۴۰ سال گذشته است. تاریخنگاری ضرورت دارد و باید تاریخ را در زندگی خودمان پیاده و ارائه کنیم.
نظر شما