دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
نویسنده البرزی برگزیده دومین مهرواره سراسری «بچه‌های مقاومت» شد

البرز - نویسنده البرزی که عضو ارشد انجمن ادبی کانون استان است، در جمع برگزیدگان داستان دومین مهرواره بچه‌های مقاومت قرار گرفت.

زینب عاشری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج با اعلام این خبر گفت: مهرواره سراسری بچه‌های مقاومت برای دومین سال متوالی در سه بخش فرهنگی، هنری و ادبی برگزار شد.

وی افزود: دبیرخانه بخش ادبی این دوره از مهرواره به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان سپرده شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز اضافه کرد: دبیرخانه بخش ادبی فعالیت خود را در سه بخش «شعر، داستان کوتاه، نمایشنامه» آغاز کرد و آثار ارسالی با محورهای موضوعی این مهرواره شامل مظلومیت کودکان غزه، مقاومت و پایداری (امام حسین (ع) و واقعه کربلا، جبهه مقاومت غزه، دفاع مقدس و الگوهای دینی و آیین و سنت‌های دینی (آیین سوگواری، نذری، هیئت‌های عزاداری، نمادها و تعزیه) مورد بررسی قرار گرفت.

عاشری با اشاره به اعلام دبیرخانه بخش ادبی این مهرواوه مبنی بر ارسال سه هزار و ۳۲۷ اثر (نمایشنامه، شعر و داستان) گفت: هیئت داوران با توجه به تعداد آثار رسیده و کیفیت بالای آنها در هر رده سنی و هر بخش تعداد ۷ نفر را بدون رتبه‌بندی به عنوان برگزیده معرفی کردند.

گفتی است؛ اختتامیه این مهرواره هفته گذشته به میزبانی استان کرمان برگزار و لوح و هدیه دنیا اسکندرزاده عضو ارشد انجمن ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز که با خلق داستان «گلی در دقیفه نود» در بخش داستان بزرگسال برگزیده شده بود برای وی ارسال شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین