مسعود سپهوندی در حاشیه آیین گرامیداشت ناشران پیشکسوت لرستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد با اشاره به اینکه در روزگاری که عصر تولید و مصرف نامیده شده است، کسانی که علم، دانش و فرهنگ را انتخاب کردهاند نماد عزت و آزادگی هستند، افزود: کار این افراد به ویژه کسانی که در راه اعتلای فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی و بومی تلاش میکنند مساوی با استغنا و بینیازی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد گفت: ناشران با عشق، علاقه و از سر مهر و اخلاص فرصتهای زیادی داشتهاند که میتوانستاند آنها را از قعر چاه نیازمندی به اوج ماه کامکاری، دولت و حشمت برساند، اما فقط برای رضای حق تعالی و خلق خدا و تعهدی که نسبت به پیشه خود که علم، کتابخوانی، قلم و نشر است مجنونوار خود را در گردن لیلی معرفت و دانش آویختند.
وی افزود: نمونههای بسیاری در تاریخ ایران از اینگونه بزرگواری ناشران وجود دارد که همواره با عزت، آزادگی و قناعت زندگی خود را پیش بردند و سعی کردند در مقابل فریب افرادی که اهل زر و زور هستند رسالت عظیمی که همان پیشبرد فضیلت، دانش، علم و نشر است و بر دوش آنهاست را دنبال کنند.
سپهوندی گفت: نمونه این افراد امروز در جامعه بومی ما همچون افراد قناعت پیشهای چون آقایان یدالله ستوده و اکبر رضایی وجود دارد و امیدواریم امثال آنها بیش از این تکثیر شود.
به گزارش ایبنا، آیین گرامیداشت ناشران پیشکسوت لرستان ۲۶ آذرماه با حضور جمعی از مفاخر علمی و ادبی لرستان برگزار شد و در این مراسم از سیدیدالله ستوده مدیرمسئول انتشارات شاپورخواست و اکبر رضایی مدیرمسئول انتشارات اردیبهشت جانان به پاس سالها تلاش در راه اعتلای فرهنگ لرستان از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و جمعی از شخصیتهای علمی و فرهنگی استان تجلیل به عمل آمد.
نظر شما