سردار عباس مطهری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سمنان، ضمن بیان اینکه بخشی از برنامههای هفته دفاع مقدس سال جاری در استان سمنان در حوزه کتاب و تاریخ شفاهی است، تاکید کرد: در این هفته رونمایی از کتاب را در سراسر استان سمنان خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان سمنان یکی از کارهای ماندگاری است که در دیار ۳ هزار شهید سمنان در دست پیگیری است، افزود: ۵۰۲ مدخل برای این مجموعه در نظر گرفته شده و نگارش آن با تلاش نویسندگان و راویان و فعالان عرصه ادبیات پایداری در استان آغاز شده است.
لزوم بهکارگیری ظرفیت نخبگان
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای مقدس استان سمنان خواستار بهکارگیری و همراهی نخبگان در عرصههای مختلف برای اتمام پروژه مهم دانش نامه شهدای دفاع مقدس استان سمنان شد و گفت: از کمک نخبگان استان و به خصوص جوانان استقبال میکنیم.
مطهری با بیان اینکه باید ۶۰۰ عنوان کتاب پژوهشی درباره تاریخ دفاع مقدس نوشته شود که در این زمینه برنامه ریزی شده است، گفت: نگاه ما به حوزه تبیین همهجانبه است در نتیجه عقیده داریم که باید به بخش نشر و کتاب نیز بها داد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی ما نوشتن این ۶۰۰ کتاب درباره تاریخ دفاع مقدس و حضور استان سمنان در این رویداد عظیم است، تاکید کرد: در کنار این مقوله، موضوع مهم تاریخ شفاهی را نیز مدنظر قرار دادهایم.
انتشار ۱۲ کتاب تاریخ شفاهی رزمندگان دفاع مقدس
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای مقدس سمنان با بیان اینکه تامین اعتبار و عزم ملی و جدی دو موضوعی است که ما را در تهیه این ۶۰۰ کتاب همراهی می کند، گفت: امیدواریم بتوانیم این پروژه بزرگ را به سرانجام برسانیم.
مطهری با بیان اینکه ۲۲۷ تاریخ شفاهی درباره رزمندگان استان سمنان در دفاع مقدس نیز باید نوشته شود، بیان کرد: تاکنون ۱۲ عنوان کتاب تاریخ شفاهی از سوی رزمندگان استان سمنان که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند چاپ و روانه بازار شده است.
وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که ۳۳۰ کارنامه عملیاتی درباره نقشآفرینی رزمندگان استان سمنان مکتوب شود، افزود: تبیین نقش رزمندگان استان سمنان در دوران دفاع مقدس محور و هدف اصلی این مکتوب سازی ها است تا بتوانیم به نسل آینده استان نشان دهیم که رزمندگان ما چه نقشی در دوران دفاع مقدس داشتند.
نظر شما